May 25, 2016

Musim Exam

Assalamualaikum and hellooo!


Sekarang ni tengah musim exam and aku baru settle 2 papers. ada lagi 2 nak kena struggle. pejam celik dah nak dekat naik sem 5 woih dah nak complete dah degree. cepat je masa. dulu rasa 3 tahun nak habiskan degree tu rasa lamanya laaaahai.


sem ni malas dia tu boleh tahan. sebab gap between paper tu kemain banyak so macam oh still ada masa. the oh still ada masa ni adalah ayat yang paling bahaya kalau time tengah study ni. it will delay your work and laaaaaast nanti your workload jadi banyak,

mampus.


apa pun hope everything turn well.

tinggal lagi paper transport planning and simulation.


this transport planning ni memang bagi aku headache. tak paham apaaaaaa lect tu ajar. refer to slide pun tak berapa sangat. so konsep sis kalau jadi macam ni, engkau jawap ikut kau punya general knowledge jelaaaa.


till then. bye

panas bakhang nak study. Zzzz