Nov 30, 2015

2D1N Gunung Ledang

Assalamualaikum andddd hellooo!



teaser sikit gambaq ataih gunung ledang


Lama woih sis tak update blog. janji nak update entry vietnam kelaut teruih. sis tak rajin laaa plus mood tu susah betul nak mai.


soooooooooo kira burn laa kot entry vietnam tu. biar tersimpan kemas dalam kepala sis jelaaa. lels :D


Btw, on 27 and 28 nov sis and bebudak Extrec club under UniKL MITEC pi hiking kat Gunung Ledang. Sis ni memang dah lama teringin nak mendaki. Sesaja nak rasa cemana pegi dia. Ni kira first time laaa. Kemain kau, first time mendaki terus nak naik gunung, bukit-bukit takmau ehh. Hahaaa 


Masa hantar nama dekat syahmi, sis hantar sorang je sedapkan hati nanti kenallah dengan girl memana yang follow trip ni. Sekali tu, salina and syu ikut juga. Berjoget jugak laa masa syu bagitau dia pun follow. At least, ada juga few people yang sis kenal. Yang lain tu bukan tak kenal, tapi boleh jadi awkward level 1000 nak gurau over sangat pun. Ahaaa


Fitness memang awal-awal cakap kelaut sangat. A week before hiking konon nak jogging. Tapi dia taktau ke sebenarnya tidur tu lagi menarik perhatian? Eheheheeer :p


Just buat stretching jelaa before nak start. Tu pun memain sebab memasing dah semangat nak panjat. Lepas tu, dekat tangga mahligai nak ke bukit semput pun dah mengah. LOL. 



to be continue.. roommate ajak lunch :p
bye!