Jan 19, 2015

Kenapa Lagu Apa Khabar Patut Menang?

assalamualaikum and morning sunshine :)


Kenapa lagu Apa Khabar nyanyian JoeFlizzow and Sonaone patut menang untuk Anugerah Juara Lagu ke-29, AJL29 dari perspective seorang azilaa yang buta music but she can get into any range of music while study? Ehey.

*budak ni telinga sumbat lagu the bunny the bear pun still boleh faham act 13,14 and 15 transport policy. K enough.


Back to main issue, sebenarnya aku pun sebelum malam tadi. Malam AJL29, aku rasa annoying nak mam dengan lagu Apa Khabar tu. Sebab kita just dengar part 

Aku tanya apa khabar?
Aku tanya apa khabarrr?

Bahagian rap dia memang jadah haram nak faham sebabkan laju, need high concentration untuk tahu apa yang joe flizzow rabankan.


Sebabkan malam tadi rasa annoying tu dah memuncak kot? Aku pun try google lirik dia. Hey jangan tak tahu. This is first malay song yang aku google dia punya lirik. I need to know why and why people create this song.


*masa ni, juara belum di umumkan. But dah habis all 12 finalist.


Dari google lirik, bersambung dengan sejarah too phat, lagu-lagu sebelum and banyak lagilah termasuk nama betul diorang. 

Sebab lagu Apa Khabar tu tak guna bahasa yang puitis which need me use effort to understand. Apa yang di fahamkan, kalau lagu yang ditulis oleh Malique, its moreeee puitis. Tak search lagi semua lirik lagu too phat.


But i've read Malique's twitter :) suka bahasa yang dia guna. 


Dan bila lagu tu di umumkan juara, i've no doubt on that. It's such a beautiful song. A beautiful friendship song even lagu Roman Cinta give me a goosebumps masa dorang perform.


From that, i learn, appreciate others artwork. Dan jadi sedih tengok keyboard warriors comment.  


*jangan tak tahu, aku pun google sekali kriteria juri dalam tentukan pemenang cemana. Antara satu nya sampai tak lagu tu dekat penonton. Mungkin lagu tu sampai kat juri tapi tak sampai di hati si tukang caci.



Last from me, to johan ishak, cairil edrin, sonaone and people behind you guys. Dont read people comment. If i'm hurt reading that, apatah lagi korang.


Bye. Xoxo
Ila


P/s: banyak lagi nak cerita tapi panjang pulak entri ni. Ahaa bye

Jan 11, 2015

Try test.

assalamualaikum and helloooo!



This girl aa.
So gewdix. She just tried an apps tu see when she will get married. Hahaaa. So yeah, lets see the result



Hahaaaa. Based on the apps, i'll get married on june 6th, 2016! Which is next year. LOL. And its because of love. Hihii. 


Hey the apps also said i'll go to paris for my honeymoon. LOL. I just dont like that place since there is soooo many people go there. Because of love city? No no. I thought, menara pisa more sweet than that. Hahaa.


My target is actually on 2018. Which when im turn to 25. But we do not know His plan right. So just wait and see.


June 6th, 2016
or
August 18, 2018
or
?


Just wait and see. Sabar. Dia tahu mana baik :)
Much love.
Ila



Jan 4, 2015

New Year!


assalamualaikum and helloooo gais!



K. It is have been 5 months since my last entry. pity you blog! Sorry i spend too much time on twitter. Okey 2014 just say good bye! And now it is currently 2015 and i'm turning 22 in this march! cepatnya masa. Baru rasa semalam habis espiem. Heh! 


Eh tak lupa, happy 4th anniversary to you blog! 4 years you are with me. If I dah ada anak and deret setahun satu, dah 4 anak I ada tahu. Hihii.


My new year start well. Not so well laa since i've final exam. Eh I just further my study. Same place same environment. I just too love mitec you know. Hiks


New year spend well with the ladies

At first, ateen and shitah join us but they just stayed for a day. The rest, we spend time together with mimi, sya, ziyra and me.


Budak ni tak ingat exam still ada dua paper tinggal. mentang gap 6 hari kennn. Whatever it is my notes are ready. Just need to do some revision. *ayat nak sedapkan hati.



Btw, thanks korang. 3 days 3 nights spend well. Thanks for the time. Sorry not invest much since mara tak dapat lagi :( 

Thanks for the warm words. I'll try my best but to promise to make it happen for every sem, dont know either i can make it or not.


You gais know me well rite. i'm the one who's not put much effort on study. Korang start study, I layan korea. Korang masuk tidur, I baru hegeh-hegeh bukak notes. You guys bangun tidur, I dengan cerita korea lagi. 

Sampai korang yang stress tengok my time management. I know i'm not take things serious but can deadly serious if the situation need me to so. Hiks 


Just, continue praying for each other success okey? Hope our path will be ease by Him. 




Happy New Year everyone.
Much love;
Ila