Feb 16, 2014

Usia

helloooo back!


hamboi, kemain rajin ku hapdate belog ehhh. hahahaaaa. okay bukan info or some important thing pun just nak bagitau yang aku baru perasan yang belog ku ini sudah mencecah usia.





3 tahun 1 bulan 2 minggu dan 1 hari


pada waktu di tulis


terasa macam baru je sign up! hahaaa. k
3 tahun kalau kawen and ada rezeki maybe dah ada sorang anak. LOL
so doakan untuk jodoh sayew since usia saya pun makin hari makin ke tua even im just on my early twenty.
but, doakan memerlukan masa untuk di approve kan? yes i'm believe on that.
Dia tak approve cecepat because there is a great plan waiting.
so sabar!






so see yaa on next entry. insyaAllah
xoxo; ila


No comments:

Post a Comment