Aug 15, 2013

Selamat Hari Rayaaa !

assalamualaikum !


dah raya ke-8 baru nak update pasal raya. nampak benor belog ni memang terabai gilaa. engko sabor eh jangg, laptop mok tak boleh nak connect ngan wifi rumah pulopp. ni pun update dekat pc rumah. almaklum nak guna pc nie kena berebut sikitt. adik beradik ramai. ihiks!


so saya noor azila binti abdullah di sini menyusun sepuluh jari kaki dan jari tangan. mohon ampun dan maaf jikalau sepanjang pengenalan kita ada tercuit hati sampai berduka lara (ayat kemainn) moga syawal ini membawa keberkatan kepada anda sekeluarga juga saya sekeluarga. InsyaAllah.


dan seperti tahun tahun sebelumnyaa, 
tak sah kalau raya tanpa baraan dengan students simpang lima. dari form four tak silap aku ikut dorang. actually tahun ni niatnya taknak ikut since last year raamai gila kot. perempuan ramai boleh relax lagi. lelaki ramai. err segan (sejak bila pandai segan entah -.-) setelah dipujuk rayu dengan si erma and ira (puteri) maka ikut laaa depa.


tiap kali mak mak diorang tanya. semua student simpang lima ke? aku. emm. mengiyakan. malas nak panjangkan cerita. muhahaaaa. lepas tu ada yang gelak gelak. LOL





nie part 1. hari isnin raya ke-5. baraan area sungai besar


izzul (purple shirt) akmal (black shirt) khalam (baju belang) 
zakwan (duduk) and zamer.
girl from left: me, hawa, jijah, akak kawan syak, puteri, piya, amna, fani, 
najan, syikin and syak.
( tulis nama sebab jumpa setahun sekali nanti lupa. ehee )

nie part 2. hari rabu raya ke-7. area kapar, shah alam, klang.
siapa nampak kucing dalam gambar ni dia WIN! hahahaaa


apa punn terima kasih semuaaa. baik yang join baraan juga tuan rumah yang di singgah. terima kasih tukang driver. izzul and khalam ( khalam ke khalim entah. kat fasebuk tulis khalim. heeee) terima kasih taking care of us followed our car sepanjang kapar ke sungai nibong. terharu kejap we ols. tsk.


btw izzul, nak no plat kereta yang langgar tu tak? nahh! WUW 6369. kot kakak tu tetiba tak ngaku dia langgar kete kau ker. haa we ols kena langgar dari belakang dekat tol exit shah alam to klang.  nasib tak kemek teruk tapi garang jugak laa muka izzul. jangan marahhh okeyyy. muhahaaa



okey panjang sangat dah ni. nak cerita setiap benda memang banyak.
apa pun
SELAMAT HARI RAYA




pray for our brothers and sisters at mesir, syria, palestin and any other country. semoga semua berada dibawah lindungan rahmatNya. insyAllah. al-fatihah.