Jul 28, 2013

My girlfriends

assalamualaikum and hellooo.


so today aku nak introduce my girlfriends. entry before tak kenalkan diorang. ahaaa. but sorry, yang mana nak berkenalan tu aku hand up awal-awal. bukan kedekut. tapi aku memang bukan jenis suka kenalkan kenkawan aku ke orang lain. lelakilah pastinya. lelagi kenkawan yang gue sayang ( jiwang pulakss )


so let's me introduce my girlfriends;

from left; zinneerah, nur amira zahratul aini, syahira amira and lya elyza.
nama pendeknya; nini, mirani, syaira and lya 


yang mata kemain bulat ada dimple tu
nurhazirah muslim. nama manja teddy
aku pun lupa sejarah mana boleh lekat nama teddy tu pun taktau.


an nissa ahamad bastamam and maiziyatul shahirah sulaiman
pendeknya nissa ngan myee jehh.
si myee ni keluar atpn time form 4 and masuk mrsm kkb.
then this coming september insyaAllah fly to india or ireland for medic
insyaAllah


 yang tak pakai glasses tu nur faqihah 
pendeknya qihah jehh. dia pun keluar atpn time form 4 lepastu masuk mrsm tun abdul razak and sebab problem tanah tak stable ke ape tah dia transfer ke bentong. sorry kalau silap.
and her result will be release on august after raya insyaAllah.
( pray for her result )
by next year kalau tak silap,  
she will fly to german insyaAllah
kalau Dia kata jadi maka jadilah



and ni owner blog
feel blessed for having a wonderfull friends.
Thanks Allah
semoga ukhuwah kita berpanjangan insyaAllah




*thanks kepada pemilik pemilik gambar. iols takdak camera lah


1 comment:

  1. Hambuih kau azila dah mcm promote dah. wahaha

    ReplyDelete