Jul 27, 2013

Artpash Iftar

assalamualaikum and salam ramadhan.


dah nak dekat 10 ramadhan yang terakhir, tak buat pun entry about ramadan. busy hal kerja memanjang. hmm macam manalah kalau dah kerja bebetul nanti. agaknyaa, terbiar terus blog ni. janganlahh. it's my online diary. untuk di baca kendian hari. harap terus update. jarang pun asalkan adaa. 


btw, semalam meeting my girlfriends. heading to ktm shah alam. and annissa's father pick me up there and we're heading to masjid negeri which is masjid sultan salahuddin for magrib prayer. rasa syahdu after a long time kitorang tak solat berjemaah bersama. almost 3 years I guess. feel excited.


 we ols solat kat dewan solat atas sepatutnya dekat bawah, 
tu nampak tak ramai orang


after solat we are heading to kenny rogers dekat plaza alam sentral. so time sampai tu orang dah kurang since nini reserved our table after magrib. takdelah leceh reramai gituu. layan gambar jommmm.











kecoh tak usah nak di cerita. memang mulut tu tak boleh nak di coverrr kalau dah berjumpa. riuhhh ! walaupun tak ramai. herherrr. kalau semua adaaa, hah termasuk dengan bebudak kpoppers nyaaa tu. aku boleh bayangkan macam mana gamat diaaa. ahhh ghinduuu nyaa nak berkumpul reramai. one day insyaAllah. 


nak balik tu buat scene sedih depan kenny tu. taktau lagi bila nak jumpa each other. myee hugging me and asked me bila nak jumpa. aku cakap tahun depan cuti semester insyaAllah jumpa lagi. pastu dia boleh pulak bagitahu this september dia nak fly dah. okey dah nak nangis dah time tu. nasib nini cakap jangan nangis. kalau idak dah leleh. tsk


apa pun insyaAllah panjang umur kita jumpa okey. 
alahh scene nak kejar ktm. panjang beno entry ni. herherrr.


myee, syamira, qihah, lya and mirani selamat sampai ktm shah alam with nini. aku naik ngan annissa. not sure tu last ktm ke apaaa. dalam kereta otw to ktm station, texted myee and tanya tu last ktm ke. myee suruh cepat since tinggal lagi 2 minit before ktm arrive. punyalah aku berlari dengan perut penuhnya naik tangga. turun tu tepat tepat ktm sampai. nasib tak terlepas. tsk


thanks to annissa and her father :)
hope dapat jumpa lagi insyaAllah. ana uhibbukum fillah.



xoxo.
n.azilaa


 tiap kali nengok CBN students wearing like qihah and nini
teringat novel hlovate. Versus.
someday azilaa, insyaAllah.

*hlovate just mention CBN student on that novel. 


2 comments:

  1. Seronoknyaaaa dpt jumpa balik :'( Rindu korg semua snanye huek

    ReplyDelete
  2. haaa insyaAllah one day kita buat reunion okey?

    ReplyDelete