May 15, 2013

Last hangout semester 4

assalamualaikum and heyyy !



herherr,
last monday, after custom paper we decide to having abang bakar meatball since i'm craving for it after it release. do not have any transportation give me problem to go any where. tsk

tapi tengok from positive side. bagus sebenarnya tak ada kereta ni (sedapkan hati) tapi betul. faham sangat dengan diri sendiri. kalau ada for sure kaki lagi panjang nak melangkah. heheee.

okey back to our last hangout. finally dapat juga merasa.
and sedapppp okey. sos dia sedap sangat sangat sangat. hah sampai ulang 3 kali of course sedap!



 3 set of meatballs and chicken ori burn - no sayur for si konaa. LOL


 yummehhhh !

 oleh sebab sedap yang teramat best, sampai lidi meatball tu tercocok kat lubang hidung si bau. 
left from front: bu and bau
right from front: me and konaa



 herherr ampun aku rasa gedik kemain.



 me, bau and bu
bau is my roommate


 
buying beg guni nie since beg yang sedia ada lagi sikit nak rabak. mahal okey. harga asal rm18 pastu minta kurang rm15. but still kona kata mahal sebab dia beli beg dia below 10. aku taktau since beg before ni pun beli kat todays juga. nasib comel macam tukang beli dia. kahkahh sila ambik baldi and muntah.


and kali ni kena balik naik bas juga. and decide naik from larkin straight to sungai besar. since kakak adik aku semua tak ada dekat shah alam. so malas nak transit dekat tbs. and malas nak cuci mata. mata aku dah cukup rosak power dah naik. cuti ni nak beli spec baru. kahkahhh lari cerita.



lagi nak cerita apaa?
oh yaaa, aku rasa nak tukar handphone ke screen yang lagi besar sebab aku jealous bau beli note II. eh bukan jealous. actually aku rasa macam best haritu nengok si bau and ateen bedah study with slide on their phone. kan senang gituuu. nie nak kelek ke hulu he hilir dengan laptop besar gabak ni leceh jugak.



herherr nanti boleh jugak update blog selalu ( kalau ada idea aa and rajin. ihiks )


after decide rasa nak
samsung galaxy grand.

tapi tengok dulu. tak final decide lagi. since this bb pun tak 1 year lagi. and my mum of course. kau nie asyik beli phone baruuuuuuuuuu jeh! hahaaa tau sangat.


okey aku ada lagi 3 paper. 
deret. khamis jumat and sabtu last.
so wish me luck !




jumpa lagi. salam
xoxo  





No comments:

Post a Comment