May 7, 2013

Final Exam

assalamualaikum and evening !







so starting tomorrow at 9am, my penat lelah for semester 4 will start di curahkan atas berkajang kajang kertas. pray for my success :)


so here my exam schedule.

Wed 8hb 9am - Fundamental International Logistics
Fri 10hb 9am - E-Logistics
Sat 11hb 9am - Transport and Environment
Mon 13hb 9am - Custom and Excise
Thu 16hb 2pm - Pengajian Malaysia
Fri 17hb 9am - Fundamental Warehouse Operation
Sat 18hb 9am - Movement of Goods


tipulah if i'm not nervous to face it. but heh try to hide it with my cold face. ihiks. and tipulah kalau cakap I dah ready 100% . takk okey. rasa macam banyak je belum cover and yeah what can I do after usaha. berserah :')


all the best juga buat semua unikl student. and A-Level German INTEC. buat yang terbaik! 


p/s: I wonder, ada tak orang yang baik hati. bukan saja doakan kejayaan dan kemudahan aku ketika menjawab. bahkan tiap kali ada paper siap bacakan yasin buat solat hajat sekali untuk kita tenang dan dipermudahkan urusan. huuu terharunya kita kalau ada.



apa-apa pun, niat belajar
lillahi taala



peace


No comments:

Post a Comment