Feb 20, 2013

Cantik tu subjektif

assalamualaikum kenkawann.


sorry lerr terbiar bersawang blog ni haaa. ai malas sikit sejak dua menjak ni. banyak assignment ( alasan ) ihiks. tapi takde sapa pungg singgah belog ni aku rasa. siapa lahh aku ni. ihiks


btw haritu time cuti mid sem mak aku tetanya aku, takde pakwe kerr. amboi.
then jujur jelaaa. takde mak. *mak aku tak caye. ila baik kot mak

pastu mak aku cakap, kau kalau dah ada yang baik. jaga elok elok. perempuan zaman sekarang ni ramai.



tak dinafikan. 
sampai ada satu masa tengok perempuan yang cecantik ni, rasa rendah diri pulak iteww. iya laa itew ni rupa pun ada laa sikit. and outside there, got too many pretty girl. lepas tu bila kepala dah normal balik cecepat cakap kat diri, takpee. got something in yourself that one day ada orang yang akan pandang. 


lepas tu nak sedapkan hati lagi, tengok orang yang dah kawin yang also in category rupa biasa biasa then cakap kat diri. see that people, even she's not sooooo pretty, she have her life. don't worry.


i'm not too worry since i'm just 20 years old. panjang lagi perjalanan insyaAllah kalau panjang umur. and to girls outside there, please don't worry too. He plan something good for you.



cantik tu kan subjektif ? :)


No comments:

Post a Comment