Jan 16, 2013

dengan indah

assalamualaikum ,


Ku katakan dengan indah, dengan terbuka hatiku hampaSepertinya luka menghampirinyaKau beri rasa yang berbeda mungkin ku salah...Mengartikannya yang ku rasa cinta
Tetapi hatiku selalu meninggikanmuTerlalu meninggikanmu, selalu meninggikanmu
Kau hancurkan hatiku, hancurkan lagiKau hancurkan hatiku tuk melihatmuKau terangi jiwaku, kau redupkan lagiKau hancurkan hatiku tuk melihatmu
Membuatku terjatuh dan terjatuh lagiMembuatku merasakan yang tak terjadiSemua yang terbaik dan yang terlewatiSemua yang terhenti tanpa ku akhiri

sebenarnya aku dah lama nak try main lagu ni guna gitar. tapi apakah daya aku tak reti main gitar! mungkin future husband aku nanti aku paksa suruh mainkan untuk aku. mungkin. kalau beliau bukan jenis tangan kayu mungkin boleh. dan kalau tangan kayu. kuburkan saja angan kamu azila! tapi sebenarnya lagu ni meaning dia bukan jenis bahagia sweet. lagu patah hati kot. SO IF YOU KNOW WHY STILL YOU WANT YOUR 'FUTURE HUSBAND' PLAY IT AZILAA?! entah. sebab aku suka lagu ni :)

naaaa aku sebenarnya bosan. this sem will be boring sem maybe. tak ada pembakar semangat dah. key semangat tu ada laaaa sikit. tapi well aku jenis suka cari something yang boleh buat mood turn on. macam having crush on someone. bukan maksud aku jenis crush, weeeeei aku suka dia gila babs! tak. crush saja suka-suka. gituuu. macam kalau nampak dia mood happy on. tak nampak pun still happy tapi kalau nampak lagi happy. 
aaaa, i need to search someone who's can turn my mood on. tak rasa bangga ke jadi pembakar semangat orang? patut bangga tau. okbai.
well this is my written. idk is it poem. gurindam. pantun or what. just read it and enjoy!
entah.walau aku tahu engkau sudah tiada.bayanganmu tetap ku carimenanti keajaiban tiba.jika ada kau dimana-mana.


the title i just put entah. because i don't know entah kenapa im still searching people who's not around. take care :)

No comments:

Post a Comment