Dec 27, 2013

final exam coming soon

assalamualaikum and helloooo bloggeriann


currently i'm study for final exam. so soon.
my first paper will be on 1st of january but the examination should be start on 31st of december. mean our paper a bit late than other. but never mind. but syukur gila start lambat. ehee


oh for this semester i'll just take 5 paper which is,
law of contract - 1st jan
risk management and insurance - 3rd jan
5s and work improvement team - 6th jan
purchasing - 8th jan
marketing - 10th jan

but i'm not so sure either 5s on 6th jan or purchasing. antara dua subject tulaa. later when i'm at home i'll make sure about it. 


wish me luck. i've my self target for this sem.
but it only my target. if i can't achieve it, i'm not really upset. it's just a target to satisfied my self je punnn. so tak berapa kisah asalkan yang penting semua okay. no repeat. no toyol. no anything that can upset me like before. 

tapi semua kuasa Allah kan. kita just usaha. 
so to you all.
good luck! insyaAllah semua okay. apa yang kita dapat, bergantung dengan apa yang kita usaha
bear in mind darling.



so, take care
xoxo. ila :)



Dec 10, 2013

Final Year Project Presentation

assalamualaikum and hellooo bloggeriann!


such a long time not updating my blog. 1 month and a half since the 1st of october. been busy with my assignment, presentation, lecture and fyp as well.


btw, i want to express my happy towards along and his wife kak odah. 
happy married both of youu. tsk. dah besar dah kita semua sebenarnya



and sedihnya, i cant attend along side wedding day cause i've fyp presentation on 17th dec. too bad mitec arrange the present on that day.


oh, pray for our presentation. may it become successful with flying color. 
currently i'm busy finish the report. oh have an appointment with my supervisor at 11.30am but  now it is 11.58am. so malay laaaa you! hahaaa.


okey bye. see you soon. 
xoxo
muah


Oct 1, 2013

Final Semester

assalamualaikum!



1st october.
last update 15 august.
kesian kau blog. hahaaa



nothing much to mumbling here.
just to say, this is my last semester before graduate for my diploma. actually not last. 2nd last and the last one is industry training. but consider as last sebab sem ni final year preject!


wish my group for the best. 
hope we can complete our task successful. 


for my group members
alia and timothy,
gambatte!


mungkin akan jadi semester yang paling busy. week 4 dah stress macam hape. hahaaa
okey,

last. 
doakan kejayaan saya dunia akhirat :)


pengubat rindu korang. ahaks!
*gila perasan perempuan niee





Aug 15, 2013

Selamat Hari Rayaaa !

assalamualaikum !


dah raya ke-8 baru nak update pasal raya. nampak benor belog ni memang terabai gilaa. engko sabor eh jangg, laptop mok tak boleh nak connect ngan wifi rumah pulopp. ni pun update dekat pc rumah. almaklum nak guna pc nie kena berebut sikitt. adik beradik ramai. ihiks!


so saya noor azila binti abdullah di sini menyusun sepuluh jari kaki dan jari tangan. mohon ampun dan maaf jikalau sepanjang pengenalan kita ada tercuit hati sampai berduka lara (ayat kemainn) moga syawal ini membawa keberkatan kepada anda sekeluarga juga saya sekeluarga. InsyaAllah.


dan seperti tahun tahun sebelumnyaa, 
tak sah kalau raya tanpa baraan dengan students simpang lima. dari form four tak silap aku ikut dorang. actually tahun ni niatnya taknak ikut since last year raamai gila kot. perempuan ramai boleh relax lagi. lelaki ramai. err segan (sejak bila pandai segan entah -.-) setelah dipujuk rayu dengan si erma and ira (puteri) maka ikut laaa depa.


tiap kali mak mak diorang tanya. semua student simpang lima ke? aku. emm. mengiyakan. malas nak panjangkan cerita. muhahaaaa. lepas tu ada yang gelak gelak. LOL





nie part 1. hari isnin raya ke-5. baraan area sungai besar


izzul (purple shirt) akmal (black shirt) khalam (baju belang) 
zakwan (duduk) and zamer.
girl from left: me, hawa, jijah, akak kawan syak, puteri, piya, amna, fani, 
najan, syikin and syak.
( tulis nama sebab jumpa setahun sekali nanti lupa. ehee )

nie part 2. hari rabu raya ke-7. area kapar, shah alam, klang.
siapa nampak kucing dalam gambar ni dia WIN! hahahaaa


apa punn terima kasih semuaaa. baik yang join baraan juga tuan rumah yang di singgah. terima kasih tukang driver. izzul and khalam ( khalam ke khalim entah. kat fasebuk tulis khalim. heeee) terima kasih taking care of us followed our car sepanjang kapar ke sungai nibong. terharu kejap we ols. tsk.


btw izzul, nak no plat kereta yang langgar tu tak? nahh! WUW 6369. kot kakak tu tetiba tak ngaku dia langgar kete kau ker. haa we ols kena langgar dari belakang dekat tol exit shah alam to klang.  nasib tak kemek teruk tapi garang jugak laa muka izzul. jangan marahhh okeyyy. muhahaaa



okey panjang sangat dah ni. nak cerita setiap benda memang banyak.
apa pun
SELAMAT HARI RAYA




pray for our brothers and sisters at mesir, syria, palestin and any other country. semoga semua berada dibawah lindungan rahmatNya. insyAllah. al-fatihah.


Jul 28, 2013

Comel comel sekalian

assalamualaikum ,

amboi kemain aku update entry. okey ini aku letak gambar jerr, silalah layan gambar comel comel sekalian aku ni haaa. lagi seminggu je tinggal nak jaga dorang ni. cuti weekend je dah rindu apatah lagi kalau dah berenti terus. sobs 


 adam irfan
dulu mengigit sekarang tukar sikit jadi protective guy kononnya. orang sini berebut mainan dia tolong rampaskan. end up dia ketuk kepala si perampas dengan mainan. selalu acah ambik bantal busuk dia. gaya macam hilang harta paling mahal. itu gambar dia telangkup peluk bantal busuk dia taknak bagi aku ambik. jangan di ulit sampai ke besor udah lah ye adam. ohh by the way adam baru jadi abang, his mum give a birth to baby girl. congrats!


 damia izzara
mama dia kata dia ada sixth sense gitu yang mana boleh melihat benda benda yang kita tak boleh nampak. itu sebab dia suka menangis kot. sekarang on training duduk dalam court since ada baby baru sebab damia ni dah merangkak. laju okeyyy dia merangkak. kang tak letak dalam court takut terlepas pandang habis bebudak lincah setahun dua tu terpinjak. demi kesejahteraan sejagat, makanya duduk bebaik eh damia dalam court. so far dia dah boleh terima kenyataan duduk dalam court. tapi kalau mood dia datang nangis jugak. budak. biasa latteww


 yang tiga orang gambar atas tu adik beradik. oh diorang dah pindah.
danish abang, dania kakak and ajwa adik


 ni pun adik beradik.
wan emir akhtar and wan qhalef altaf


 ini juga adik beradik.
kakak dhia qaisara, iman qairina yang kedua and faheem last


 inaz lutfiyah
dia ada abang syahir tapi lepas di godek godek takdak pun gambar syahir. ke terlepas pandang.


 raimi diniy hiroshi
khabarnya daddy dia ( eh daddy ke papa eh? ) suka nengok cite jepun ke cartoon jepun. itu sebablah nama ala-alaa japanese. dah makin lincah budak ni jalan sana sini. dah lah halus je badan.



 random picture bebudak ni. time ni depa dok susun susun mainan tu lepastu tunjuk ke aku.
"kakak-kakak nengok ni. diorang sembahyang"
ponn boleh bebudak niee. tok imam dia warna oren tak masuk dalam gambar. denesor hijau tu dia punya bilal gituuu.



 random picture


 kisteena nor alaika



umar rayyan



  two little girls fight each other while umar chillling like a boss


danial raif


 iman safiyya and danial raif






routine setiap hari,
sampai sampai, keluarkan baju diorang letak ke rak yang di sediakan. nengok sapa yang ada ubat tu semua. lepas tu settle bagi mandi siapa yang tak mandi lagi tu. dah sudah semua pam asthma si darwish pulak. 


bebudak tadika makan pagi pukul 9.00am. dalam pukul 9.30 - 10.00am bagi makan bubur bebudak setahun dua. yang ni kena jadi raksasa jargon sikit sebab bebudak ni suka lelari taknak duduk diam. muhahaaa takdak ah garang sangat. main aip aippp jerr. 

dalam 10.40am tunggu van darwish sebab dia tadika so kejap je. lepas tu prepare tempat bebudak tidur. lepas bagi makan pukul 11am and minum susu so ready for tidur

pesta minum susu. herherrr

tidur dari 11am sampaaai pukul 3.00pm. dalam tengah hari 11.50 gitu hantar and tunggu van bebudak transit ke sekolah petang. dalam pukul 12.30pm tu tidurlah. take turn jaga baby yang terjaga. buat susu untuk bebudak yang bangun tidur.


dalam pukul 3.00pm tu. selalunya 2.30pm bebudak dah terjaga and start mandikan diorang. kemas tempat tidur. lepas tu bagi makan petang. siap semua, suruh bebudak main dalam kelas, sapu and mop taska then tunggu parents datang ambik.


macam tulah routine kitorang setiap hari. oket dah panjang sangat dah ni. will update again.



xoxo
n.azila



My girlfriends

assalamualaikum and hellooo.


so today aku nak introduce my girlfriends. entry before tak kenalkan diorang. ahaaa. but sorry, yang mana nak berkenalan tu aku hand up awal-awal. bukan kedekut. tapi aku memang bukan jenis suka kenalkan kenkawan aku ke orang lain. lelakilah pastinya. lelagi kenkawan yang gue sayang ( jiwang pulakss )


so let's me introduce my girlfriends;

from left; zinneerah, nur amira zahratul aini, syahira amira and lya elyza.
nama pendeknya; nini, mirani, syaira and lya 


yang mata kemain bulat ada dimple tu
nurhazirah muslim. nama manja teddy
aku pun lupa sejarah mana boleh lekat nama teddy tu pun taktau.


an nissa ahamad bastamam and maiziyatul shahirah sulaiman
pendeknya nissa ngan myee jehh.
si myee ni keluar atpn time form 4 and masuk mrsm kkb.
then this coming september insyaAllah fly to india or ireland for medic
insyaAllah


 yang tak pakai glasses tu nur faqihah 
pendeknya qihah jehh. dia pun keluar atpn time form 4 lepastu masuk mrsm tun abdul razak and sebab problem tanah tak stable ke ape tah dia transfer ke bentong. sorry kalau silap.
and her result will be release on august after raya insyaAllah.
( pray for her result )
by next year kalau tak silap,  
she will fly to german insyaAllah
kalau Dia kata jadi maka jadilah



and ni owner blog
feel blessed for having a wonderfull friends.
Thanks Allah
semoga ukhuwah kita berpanjangan insyaAllah




*thanks kepada pemilik pemilik gambar. iols takdak camera lah


Jul 27, 2013

Artpash Iftar

assalamualaikum and salam ramadhan.


dah nak dekat 10 ramadhan yang terakhir, tak buat pun entry about ramadan. busy hal kerja memanjang. hmm macam manalah kalau dah kerja bebetul nanti. agaknyaa, terbiar terus blog ni. janganlahh. it's my online diary. untuk di baca kendian hari. harap terus update. jarang pun asalkan adaa. 


btw, semalam meeting my girlfriends. heading to ktm shah alam. and annissa's father pick me up there and we're heading to masjid negeri which is masjid sultan salahuddin for magrib prayer. rasa syahdu after a long time kitorang tak solat berjemaah bersama. almost 3 years I guess. feel excited.


 we ols solat kat dewan solat atas sepatutnya dekat bawah, 
tu nampak tak ramai orang


after solat we are heading to kenny rogers dekat plaza alam sentral. so time sampai tu orang dah kurang since nini reserved our table after magrib. takdelah leceh reramai gituu. layan gambar jommmm.











kecoh tak usah nak di cerita. memang mulut tu tak boleh nak di coverrr kalau dah berjumpa. riuhhh ! walaupun tak ramai. herherrr. kalau semua adaaa, hah termasuk dengan bebudak kpoppers nyaaa tu. aku boleh bayangkan macam mana gamat diaaa. ahhh ghinduuu nyaa nak berkumpul reramai. one day insyaAllah. 


nak balik tu buat scene sedih depan kenny tu. taktau lagi bila nak jumpa each other. myee hugging me and asked me bila nak jumpa. aku cakap tahun depan cuti semester insyaAllah jumpa lagi. pastu dia boleh pulak bagitahu this september dia nak fly dah. okey dah nak nangis dah time tu. nasib nini cakap jangan nangis. kalau idak dah leleh. tsk


apa pun insyaAllah panjang umur kita jumpa okey. 
alahh scene nak kejar ktm. panjang beno entry ni. herherrr.


myee, syamira, qihah, lya and mirani selamat sampai ktm shah alam with nini. aku naik ngan annissa. not sure tu last ktm ke apaaa. dalam kereta otw to ktm station, texted myee and tanya tu last ktm ke. myee suruh cepat since tinggal lagi 2 minit before ktm arrive. punyalah aku berlari dengan perut penuhnya naik tangga. turun tu tepat tepat ktm sampai. nasib tak terlepas. tsk


thanks to annissa and her father :)
hope dapat jumpa lagi insyaAllah. ana uhibbukum fillah.



xoxo.
n.azilaa


 tiap kali nengok CBN students wearing like qihah and nini
teringat novel hlovate. Versus.
someday azilaa, insyaAllah.

*hlovate just mention CBN student on that novel. 


Salam Nuzul Quran

assalamualaikum and helloooo!


haih berhabuk habuk belog. dah nak masuk bulan 8 dah. last update 30may. lama okeyyy. like seriously takdak masa nak update. balik kerja dah penat. hm. i loveeee my study time :D


btw there are lotsa things yang aku buat holiday ni.
haritu jumpa zuharah kat times square. thankyou darling for beryl's tiramisu white chocolate. my favourite chocolate everrr.

then picnic with syaira, myee and lya with lya's family and myee's sister kat air terjun serendah. pictures kat phone and i'm too lazy to transfer it to my lappy. 


then jumpa annissa and her friend zati. hangout and shopping dekat jalan TAR. herherr. and today i'm going out for iftar with my girlfriendsss. can't wait for it !


me with the kids and other workers


btw
SALAM NUZUL QURAN


this entry should be post semalam. tapi lupa nak publish. teruk betul azilaa.
hehee. 


May 30, 2013

babysitter

assalamualaikum and helloooo.



so here i am.
this semester break I worked as babysitter at taska ria tak silap namanya. my bad lupa nama taska. eheee. 


well seperti biasa tugas jaga kekanak kecik. oh aku jaga around 6 month maybe. tak sure umur inaz berapa. haaa sampai bebudak yang umur linkungan setahun dua macam tu. macam biasa suapkan makanan. mandikan. basuhkan berak sume pakaikan baju. layan diorang main. okeylah tak adalah berat. 


bebudaknya pun semuaaaa okey. nakal budak biasalah. tapi takde sampai jenis panjat sana sini. so far can control lagi. layan dorang cakap memang haaa bayangkan laa bebudak umur setahun dua cakap.


bababaaaaa, tatataaaaaa ( kakak tak faham -.- ) so kalau diorang berak ke apa kena alert. kenkadang ada yang bagitahu. kenkadang senyap je. so kena check laa diapers dorang.


this is some pictures of them. 
comel rasa nak bawak balik. zzzz

 
 1st picture ; kisteena, qhaleef, amar and ali imran
2nd picture ; ali imran and adam
3rd picture ; inaz and umar


 adam and teena
teena manja and comel. adore her eyes. kemain bulat!
and adam, nakal ! hahaa suka main pukul pukul. tapi manja dia kemainn
nengok tu berebut nak duduk atas riba dengan teena.


Qhaleef ! adore his hair. curly dah macam gugurl. ahahaaa
suka merajuk lepas tu buat muka.


lepas ni kakak kena beli camera lah nak tangkap gambar korang bebanyak. satgi kakak stress study. boleh nengok gambar korang buat hilang stress. actually ada lagi bebudak lain. yang ni yang sempat di ambil.



okey tata.
will update again about my work.
xoxo

May 26, 2013

wedding

assalamualaikum ,



it's my neighbour weds. where is I don't know the groom and bride very well even we're neighbour for I think half of year. well most of my siblings hostel students so jiran sebelah rumah jenis keluar masuk which is selalu bertukar orang. mana nak kenal! 

oh mak pengantin kenallah. jenis kepoh sikit mak dia tu. ah never mind.


here, our picture.


 
the ladies.
akak, iya, kak yana and nina

kak yana one of my neighbour yang lain my siblings :)




enough for today.
xoxo



May 18, 2013

last paper

assalamualaikum ,





last paper
 movement of goods
3 credit hours



actually aku stress ni haa. tapi tak reti nak tunjuk reation stress macam mana. bila aku stress selalunya aku banyak senyap and makan. senyap to control emosi.  orang bijak orang yang mampu kawal emosi diaa in any situation. mohon aku kuat and tabah :) insyaAllah



doakan aku.
xoxo



May 15, 2013

Last hangout semester 4

assalamualaikum and heyyy !



herherr,
last monday, after custom paper we decide to having abang bakar meatball since i'm craving for it after it release. do not have any transportation give me problem to go any where. tsk

tapi tengok from positive side. bagus sebenarnya tak ada kereta ni (sedapkan hati) tapi betul. faham sangat dengan diri sendiri. kalau ada for sure kaki lagi panjang nak melangkah. heheee.

okey back to our last hangout. finally dapat juga merasa.
and sedapppp okey. sos dia sedap sangat sangat sangat. hah sampai ulang 3 kali of course sedap!



 3 set of meatballs and chicken ori burn - no sayur for si konaa. LOL


 yummehhhh !

 oleh sebab sedap yang teramat best, sampai lidi meatball tu tercocok kat lubang hidung si bau. 
left from front: bu and bau
right from front: me and konaa



 herherr ampun aku rasa gedik kemain.



 me, bau and bu
bau is my roommate


 
buying beg guni nie since beg yang sedia ada lagi sikit nak rabak. mahal okey. harga asal rm18 pastu minta kurang rm15. but still kona kata mahal sebab dia beli beg dia below 10. aku taktau since beg before ni pun beli kat todays juga. nasib comel macam tukang beli dia. kahkahh sila ambik baldi and muntah.


and kali ni kena balik naik bas juga. and decide naik from larkin straight to sungai besar. since kakak adik aku semua tak ada dekat shah alam. so malas nak transit dekat tbs. and malas nak cuci mata. mata aku dah cukup rosak power dah naik. cuti ni nak beli spec baru. kahkahhh lari cerita.



lagi nak cerita apaa?
oh yaaa, aku rasa nak tukar handphone ke screen yang lagi besar sebab aku jealous bau beli note II. eh bukan jealous. actually aku rasa macam best haritu nengok si bau and ateen bedah study with slide on their phone. kan senang gituuu. nie nak kelek ke hulu he hilir dengan laptop besar gabak ni leceh jugak.



herherr nanti boleh jugak update blog selalu ( kalau ada idea aa and rajin. ihiks )


after decide rasa nak
samsung galaxy grand.

tapi tengok dulu. tak final decide lagi. since this bb pun tak 1 year lagi. and my mum of course. kau nie asyik beli phone baruuuuuuuuuu jeh! hahaaa tau sangat.


okey aku ada lagi 3 paper. 
deret. khamis jumat and sabtu last.
so wish me luck !




jumpa lagi. salam
xoxo  





May 12, 2013

happy mother's day

assalamualaikum ,
 
 
 
mak saya garang.
tapi syukur sangat ada mak macam tu. Kalau tidak mungkin saya jadi azilaa yang hanyut dengan keseronokan semata. atau mungkin kalau tidak saya jadi azilaa yang tidak segan silu berpelukan dengan lelaki bukan mahram then show it to her,

"mum, he's my boyfriend"
"sweetnya anak mak"

LOL. but that is reality nowadays bila ada mak yang sokong setiap tindak tanduk anak dia. kalau saya buat gitu. mau pelempang hinggap. tengok garang tak garang mak saya? tapi saya pelik bila her students cakap mak saya manade garang time mengajar! teringin nak rasa mak jadi cikgu saya. boleh balik zaman sekolah tak? ahhaa

and bila dia bagi nasihat, kenkadang perghh. sangat menusuk makan hati jantung usus semua. pedih sampai boleh nangis. tapi tak nangis pun konon hati keras gilaa. padahal. hahaa

tapi apa pun, garang mak membentuk saya.
happy mother's day.
terima kasih mak!






nak jadi menantu dia? sila jemput datang rumah. 
tengok garang ke tak garang. herherr


xoxo


susah

assalamualaikum ,



siapa kata tak susah.

pernah sekali. tapi yang pasti bukan semester ni
aku menangis sebab tension study for exam.




sigh.




reward is waiting you, azilaa.
don't give up!

Online Shopping Tips

assalamualaikum , 


hahaa i'm still in exam week. there are 4 paper left. since it weekend and my paper on monday which it tomorrow, blerghh! ah let's chillin' up !


tak yakin dengan online shopping?
so this is some tips for uols yang nak shopping secara online. 


1. korang kena tahu that online site okey or not by reading customers feedback.

2. then, if korang nak beli some blouse, dress  etc, check the material. is it suitable for uols or not.

3. make sure uols punya size correctly. tak ada lah nanti beli terbesar or terkecik. at the end baju tu just buat collection je.

4. ask an advise from your friends! may be mata uols rambang then taktau nak pilih yang mana and then salah pilih lepas tu tak sesuai when you are wear it. so ask some advise.

5. don't stick on one site. try to look other too. maybe ada site lain yang offer benda sama tapi dengan harga yang murah sikit. hei even murah dua tiga ringgit but still nak murah kan? so rajin sikit. hahaa





so that's some tips from me. hope it help. well doakan my next paper. 
xoxo



 

May 7, 2013

Final Exam

assalamualaikum and evening !







so starting tomorrow at 9am, my penat lelah for semester 4 will start di curahkan atas berkajang kajang kertas. pray for my success :)


so here my exam schedule.

Wed 8hb 9am - Fundamental International Logistics
Fri 10hb 9am - E-Logistics
Sat 11hb 9am - Transport and Environment
Mon 13hb 9am - Custom and Excise
Thu 16hb 2pm - Pengajian Malaysia
Fri 17hb 9am - Fundamental Warehouse Operation
Sat 18hb 9am - Movement of Goods


tipulah if i'm not nervous to face it. but heh try to hide it with my cold face. ihiks. and tipulah kalau cakap I dah ready 100% . takk okey. rasa macam banyak je belum cover and yeah what can I do after usaha. berserah :')


all the best juga buat semua unikl student. and A-Level German INTEC. buat yang terbaik! 


p/s: I wonder, ada tak orang yang baik hati. bukan saja doakan kejayaan dan kemudahan aku ketika menjawab. bahkan tiap kali ada paper siap bacakan yasin buat solat hajat sekali untuk kita tenang dan dipermudahkan urusan. huuu terharunya kita kalau ada.



apa-apa pun, niat belajar
lillahi taala



peace


May 2, 2013

impian

assalamualaikum and morning. 
3.24am already. ehee


btw, semua orang ada impian.
ini aku nak cerita impian orang perempuan mengikut pandangan aku.
kan aku suka memerhati dan menelah hati. lulzz



okey. masuk cerita.
mungkin bagi semua perempuan. mereka ada impian
punyai suami yang berkerjaya. pekerja kolar putih. takpun biru.
( engko pegi tanya incik google kalau taktau kolar putih kolar biru hapee )



sambung menceceh,
senang cerita, lelaki yang ada kerjaya yang boleh menjamin kesejahteraan hidup orang perempuan waima suri rumah sekali pun. maka di sininya aku terfikir bila terserempak dengan pekerja-pekerja lelaki yang sorong troli jual ayam dekat pasar. lelaki yang kerja sebagai nelayan. lelaki yang kerja sebagai pembancuh lori simen. lelaki yang kerja tebas rumput tepi highway. senang cerita, bukan pekerja kolar putih atau kolar biru laa.


adakah jodoh untuk mereka jika semua perempuan pasang impian seperti yang dinyatakan di atas? 


korang baca lah blog ni. dia ada terangkan pasal sekufu. aku malas nak taip lebih




btw itu semua jodoh. Allah lebih tahu. 
korang terus doa je okey. He is always listen. insyaAllah :)



p/s: tak salah impian setinggi gunung. tapi balik pada diri. tengok mana yang kurang tu betulkan dulu. peace

Apr 19, 2013

burger daging ayam


assalamualaikum and yeah. morning ! since it's 2.21am already. herherr



so this is bila nak order burger. saya akan cakap,


" bang nak burger daging ayam special "


hah?

the so called abang tu ingat I nak order, daging plus ayam plus telur since it is special aite?


but actually on my mind nak order daging special.

i dont why always my mouth ni nak sebut daging ayam special.


penyedap ayat maybe? lepastu buat orang tanya double. heh!
selalu sangat jadi. apa yang mulut cakap tak selari dengan apa yang akal bagi arahan.


okey. it's me.


btw. saya suka burger daging. tak suka ayam :)
seriously i'm craving for abang burn's meatballs
someone please?