Oct 20, 2012

kepada newbie

assalamualaikum ,



poyo. satu
kenkonon dah lama dalam dunia blog sampai followers blog beribu riban laa nak bagi nasihat bagai dekat newbies nie. hehh *rolling eyes



ayat di atas di tujukan kepada tuan empunya blog. 
tapi nak jugak bagi nasihat.



to dearest newbies;
please. untuk menarik minat para pembaca atau blogwalkers. sila guna font yang bersesuaian. no need to fancy much. bukan apa, tulisan tu buat orang seronok nak baca entry kita. lagi satu, tak payah nak berwarna-warni tulisan tu. kejap merah, biru, kuning. orang tak minat nak baca. itu je nasihat akak *rolling eyes saya. harap boleh diperbaiki untuk mutu keunggulan blog anda. ceewah!



Hi
welcome

No comments:

Post a Comment