Aug 23, 2012

beraya with them

assalamualaikum le friends,



dah raya kelima dah. lagi tiga hari nak balik kolej. kfine 
harini join student simpang lima baraan raya. hihii since aku study out of sungai besar. so major of my friends banyak kat tempat yang jauh-jauh. sedih! kfinee since aku rapat ngan erma, and dia ni kecoh bak hang kenkadang cerita pasal aku kat kenkawan dia. so some of them jadi kenal who is ila. teheee 8)



ahaa. actually since i'm form 4 dah start join diorang beraya. mula-mula tu segan gan gan sikit. lagi-lagi bila pegi raya rumah cikgu diorang. soalan wajib 'siapa ni?' and aku mampu sengih. muka kebal tembok cina katanya. kemain 



kenkadang tu adalah le guys yang tak selalu join beraya tanya. woooi siapa yang baju tut tut tutt tu? tadi tu ada jugak yang tanya. bak kata shakira. aku mana dengar. ahaa


hai imma ila. one of bestfriend erma and puteri *lambai - lambai :D


picture of them: 23082012. thanks korang :)

sorry. tak semua aku tau nama korang.
tapi kalau terserempak kat pasar tu insyaAllah cam muka


le guys. ahaa ada laa dua tiga orang aku kenal.
tu pun ahli tetap yang join raya since form 4



even jumpa tak selalu. tapi ukhuwah yang terjalin tu sampai bila-bila.
terima kasih semua! :')

p/s: shak, amna, ayu. nak gambar. cmne? heee :D



1 comment: