Jul 12, 2012

tak minat running man?

assalamualaikum para fellasss!



korang tak minat tengok running man?
hahaa. dulu aku pun macam korang. kakak aku dok promote cakap best-best pun aku buat tak tahu je. bila kakak aku gelak sorang-sorang tengok running man i feel like, 'woooi! kau apehal? gila dah!' hahaaa macam tu lah. annoying gila dengar dia gelak sorang-sorang

 

lama juga lah masa tu dah episod 60 something aku tak layan till one day aku bosan tak ada movie nak layan. aku pun ushalah running man ni kebenda. aku tengok main tibai je. ikut dan je nak start dari episod berapa. aku pilih yang ada Yong Hwa since aku minat kott kat dia. hihii tapi tak ada lah die hard fans sangat. minat music dia. aura dia.


  gwang soo, suk jin, jae suk, ace ji hyo, gary, joong kook, haroro 


and memang terbahak-bahak lah aku layan after tu. now orang yang tengok aku plak rasa annoying dengar aku gelak sensorang since roommate aku and geng aku, diorang tak ada yang layan segala jenis korea ni. aku je sesat sorang. heheee



kalau korang stress. layanlah. variety show korea yang lain pun best-best bak kata diorang. tapi aku biasalah. dah minat sikit-sikit tu takdelah semua nak layan. even lagu, band-band korea pun aku minat camtu-camtu je. aku layan cerita je. tu pun yang lama-lama sebab kualiti cerita lama lagi best!



  
HAPPY 2nd ANNIVERSARY 
RUNNING MAN!
loveyouguys






3 comments:

  1. hehe , mcm ainin and my sis lah. mula2 tu gram sngat dngar dia glak sorang2 smpai nk pecah perut . last2 ainin yg jadik cm tu. lawak and best sngat kan . hahaha .

    ReplyDelete
  2. hye..saya p0n minat RM jugak..gwang soo la klakar..blur2 sengal sikit..

    ReplyDelete
  3. semua macam tu kan.. mula2 xminat, tp skali bila dh layan mmg addicted lah.. hehe

    ReplyDelete