Jul 1, 2012

syabika sister wedding

assalamualaikum


aaa. random pasal hidup aku. blog ni aku tak limitkan nak tulis apa. nak kena ada thema pasal cinta ke, nasihat ke, agama ke, blog aku free. semua cerita adaa. hihii


1st july.
attend kenduri kawen kakak syabika.

me, rusydi, syabika and suada

tu bukan pengantin. tengah tu pengapit and soon insyaAllah kalau diorang ada jodoh. sama-sama kita doakan. perjalanan kami semua jauh lagi. kitorang kawan since sekolah rendah. and alhamdulillah still contact till now. thank you facebook :) hee. 


now we're 19 y/o. dalam lima tahun lagi mungkin masing-masing layangkan kad walimatulurus plak. hohoo. doa semoga kita semua dipertemukan jodoh yang baik and dapat bimbing kita ke jalan Dia. insyaAllah :)


gua memang sejak azali jenis kulit gelap. ehee




p/s: happy 21st birthday faiz :)


1 comment: