Jun 24, 2012

hadiah untuk lelaki

assalamualaikum  fellaaaaas. lulzz



pening nak cari hadiah untuk abah, pakwe. abang adik ?
haaaa ni mungkin dapat membantu anda!

sebagai student aku pun kenkadang pening nak fikir hadiah apa yang sesuai nak bagi lelaki ni. kalau perempuan. senang! berlambak dekat kedai tapi nak pilih tu pulak satu hal. nanti aku buat entry hadiah for girls pulak alright? nahh now for guys. kekakang sebagai student perlu buat belanjawan sikit agar tak lari duit belanja harian. so jomm !


joystick
kalau yang ada abang, adik, pakwe yang suka main game tu boleh lah kasi mereka joystick ni. harga bawah RM100 pun ada. korang kena pandai pilih lah. kalau boleh minta suggestion daripada kawan lelaki korang yang lain kalau korang tak pandai dalam bab-bab nak pilih ni.


barang-barang DIY ( do it yourself )
kalau korang tak pandai create something creative, why not tempah je. korang search dalam internet macam-macam ada. contoh bantal. if abang, adik, pakwe korang minat chelsea, manchester etc why not korang suruh orang tu buat bantal yang ada lambang pasukan kegemaran mereka! berserta nama dia kalau korang nak. puzzle pun boleh. just duit duit duit. heee


download 
download apa? terpulang pada anda! hanya bermodalkan pendrive satu. dan mungkin korang boleh download game perlawanan bola pasukan kegemaran mereka? atau boleh download lagu kegemaran korang berdua ( bagi yang pakwe makwe )


cd
zaman harini. orang lagi suka download bukan? apa kata korang beli cd favourite band or singer mereka. ohhh kalau nak beli cd ceramah ustaz azhar idrus itu lagi baik! ahaks :D


lain-lain
benda yang common orang bagi. macam baju, jam, perfume, set pencuci muka. accessories, jersi bola sepak. 



alatan sukan
hahh kalau diorang active sukan boleh belikan diorang alatan sukan. make sure sesuai dengan minat mereka. jangan dia main badminton tapi anda belikan dia raket tenis. oh tak patut tak patut.




itu sajaaaa. mungkin dengan idea tak seberapa ini dapat membantu ringankan pening kepala anda untuk mencari hadiah buat yang tersayang ! :D


ni kot joystick. hahaaa

No comments:

Post a Comment