Jun 24, 2012

contest: blog saya superb cun




hai assalamualaikum fellaaaaas! haaa



maka dengan junjung perintahnya. patik pacal yang hina mahu mengucapkan terima kasih kepada cik budak nakal. terima kasihhhhh tagged kitaaa! hohoooo *gelak besar sambil tutup mulut konon ayu lebih :D



maka dengan ini

 
  


aku saja je join since cik budak nakal invite. terima kasih sekali lagi. tak harap nak menang just hope dapat tambah kawan kawan blogger baruuuuu! hai korannnnng *lelambai tangan


ni pun aku baru active balik berblogging since tengah cuti sem dua bulan yang boring gila. hoooo so cuba memeriahkan balik blog aku. heee.


okeyyy. nak tau lebih lanjut. just click that link okeyyy. tarikh tutup lambat lagi jangan risau. july 31st. soooo kenkawan, jom laa join! memeriahkan suasana hari raya! ehhh



maka dengan ini patik dengan berbesar hatinya tag

1 comment:

  1. aii , datin gelaran kite? Hehe . Contest apa ni sayang ?

    ReplyDelete