Jun 12, 2012

the little boy

assalamualaikum koranggg. 



lotsa idea eh azila harini. 
naaa this not some of info watsoeva. just random. random entry :)



tadi hantar adik aku tusyen then balik singgah cake house. ehh happy angel. bila dekat kaunter nak bayar suddenly ada sorang budak umur 3 or 4 years. tarik seluar aku. LOL 


may be dia ingat aku mak dia kott. aku tarik seluar aku jauh sikit. but he's still pegang tak nak kasi lepas. tetiba dia nampak mak dia tengok dok pilih dekat rak situ. terus dia lepas seluar aku pandang aku sengih sengih.


two words:
COMEL SANGAT! hahaa


dah lah pakai baju melayu warna hijau. hee bawak lari nanti. nasib kakak ni baik tauu. *rolling eyes. LOLLLL


No comments:

Post a Comment