Mar 31, 2012

yeahh. my blog is back !

assalamualaikum semuaaa


Ya Allah sukanya tak tau nak gambarkan macam mana. before this tak boleh nak log in my blog sebab setting entah apa apa relate dengan google. then jadi google blog. dahh sedih gila time tu. all my old entry hilang. even people still can visit my blog but i can't log in so tak boleh nak update entry.


my friends pun tanya, kenapa tak update blog. but alhamdulillah. now dah boleh continue my hobi. yeayy. hadiah birthday aku. blog is back ! * tepuk tangan ramai ramai semua :DD


hahh ! belum masuk april lagi isn't ? so tak lambat lagi kannn ?!

HAPPY BIRTHDAYY DEAR AZILAAA !
be a good muslimah
be a good daughter
be a good student
be a good friend


dah 19 tahun. tambah iman tambah amal. hidup baik baik alright azila :)
nah cake !

cupcakes. bukan cake T.T
gambar je mampu. acehh 

btw thanks to my sayang sayang. shitah, ateen, siti, hisyam, qayyum and muaz ! tak lupa juga zuhairah, ateencyra, konah, cina, farahizzati, kaksab. saya bermandi kan bedak wangi. nasib bukan telur. hihii

birthday presents from my sayang sayang
hisyam and qayyum
thanks korang !