Feb 10, 2012

this fucking shit !

assalamualaikum and salam satu malaysia babes!


hmm seriously aku rasa this month is a bad month for me. gaduh dengan senior. lots of quiz, test and whatsoever thing that i tired damn much to face it.


even gaduh dengan senior tu not face to face but it's effect a lot to me. rasa macam dah tak seronok langsung kan. but I'll try to ignore it as long i've my friends beside me. thanks friends. you're the best. seriously! without you all, i can't face all the problem by myself :')


tak payah lah nak memanjangkan cerita pasal gaduh tu. just him, my geng and me je yang tahu. malas nak aib kan orang. it's relate to people and another people. I don't want to make it more complicated. biar masa je yang neutralkan keadaan.


lagipun wehh rasa macam tak matured je kan nak gaduh. seriously aku boleh je nak gaduh, tapi bila fikirkan. aku bukan dekat sekolah lagi. and aku tak nak perangai time sekolah terbawa bawa sampai ke kolej.  aku nak belajar dalam keadaan happy, aman. kan hati senang macam tu.


so by now, any tweets that they are unmention to me, I'll try to ignore as i can. pray for me yeah. huuuu. jadi baik sikit. jangan nak menganjeng orang sangat. kann. hewhewww

 
rajin tak aku masa kecil ? haha kbai !

No comments:

Post a Comment