Feb 1, 2012

dear friends

assalamualaikum dan selamat petang!


urgh camne lah aku nak tambah followers if update pun jarang. err busy plus internet macam harem jadah. tapi selamat iya free. terima kasih mitec tak charge for wifi. ehee


again it's about friends. for me tak ada yang dalam level special or sometimes like more than that. semua sama. bukan tak ada. tapi tak nak memberi harapan dan menaruh harapan. masa saya lama lagi. saya baru diploma. tipu kalau saya cakap tak nak sambung degree. it's take at least 7 years. lama lagi tu perjalanan saya.


bagi saya, buang masa menaruh sayang pada orang yang tak pasti. and i'll still pegang kata kawan saya. nak berkawan okey, but jangan bagi harapan and menaruh harapan sangat takut nanti diri yang sakit. no i don't mind if my heart hurt for that. saya lagi takut ada orang lain sakit hati sebab saya


parents saya pun nasihat benda yang sama. hati orang ni kita tak tahu. mungkin dia sakit hati dengan kita. dia boleh buat macam macam dekat kita. saya tak nak lah sampai jadi macam tu. so kawan je ? senang kan. tak ada yang jealous dan saya pun tak payah pening kepala nak jaga hati orang.



#mungkin agak skema entry ni. tapi itulah saya. saya jenis berkawan dengan semorang as long dia baik dengan saya dan saya pun boleh jadi 10x baik dengan sesiapa sahaja :D

No comments:

Post a Comment