Feb 15, 2012

boleh tak kalau ..


assalamualaikum dan salam satu malaysia! hewheww

rindu tak rindu tak ? gilos lama tak hapdate. amboi macam busy benor kan. almaklum menteri katanya. KONON ! muhahaaaa. lately ni rasa macam .. err banyak sangat je benda nak kena fikir. 


bulan dua busy kot. mid sem break nak dekat. so before tu semua lecturer nak kejar dateline key in markah. so for sure banyak gila test ! but it's still i can handle. nak kata stress sangat pun tak ada lah. belajar biasa biasa je. just nak kena struggle lagi lah kan. nak jadi macam zarin kan ? kena lah usaha tu lebih sikit. sambil tu tambah kan amal. biasa lah. kita ni tak alim mana.



lepas tu yang buat aku pening. haih. masalah hati. dah tambah lagi sorang pula sekarang ni. susah nak jaga hati orang yang suka kita ni. aku boleh je buat bodoh. tapi awkward gila kan, tetiba ramah jadi pendiam. haih. dua dua baik. rasa macam, eeei dah tak boleh nak tarik balik. terbagi harapan. lepas ni dah tak payah jadi ramah dah.


masalah nye. aku tak pernah cakap dengan budak sorang ni. mungkin pernah tapi hal kerja je kot wehh. haih susah susah. aku kalau boleh nak terus kahwin. tak payah couple. bolehh ?


dahh. hal hati ni rumit

No comments:

Post a Comment