Feb 15, 2012

boleh tak kalau ..


assalamualaikum dan salam satu malaysia! hewheww

rindu tak rindu tak ? gilos lama tak hapdate. amboi macam busy benor kan. almaklum menteri katanya. KONON ! muhahaaaa. lately ni rasa macam .. err banyak sangat je benda nak kena fikir. 


bulan dua busy kot. mid sem break nak dekat. so before tu semua lecturer nak kejar dateline key in markah. so for sure banyak gila test ! but it's still i can handle. nak kata stress sangat pun tak ada lah. belajar biasa biasa je. just nak kena struggle lagi lah kan. nak jadi macam zarin kan ? kena lah usaha tu lebih sikit. sambil tu tambah kan amal. biasa lah. kita ni tak alim mana.



lepas tu yang buat aku pening. haih. masalah hati. dah tambah lagi sorang pula sekarang ni. susah nak jaga hati orang yang suka kita ni. aku boleh je buat bodoh. tapi awkward gila kan, tetiba ramah jadi pendiam. haih. dua dua baik. rasa macam, eeei dah tak boleh nak tarik balik. terbagi harapan. lepas ni dah tak payah jadi ramah dah.


masalah nye. aku tak pernah cakap dengan budak sorang ni. mungkin pernah tapi hal kerja je kot wehh. haih susah susah. aku kalau boleh nak terus kahwin. tak payah couple. bolehh ?


dahh. hal hati ni rumit

Feb 10, 2012

this fucking shit !

assalamualaikum and salam satu malaysia babes!


hmm seriously aku rasa this month is a bad month for me. gaduh dengan senior. lots of quiz, test and whatsoever thing that i tired damn much to face it.


even gaduh dengan senior tu not face to face but it's effect a lot to me. rasa macam dah tak seronok langsung kan. but I'll try to ignore it as long i've my friends beside me. thanks friends. you're the best. seriously! without you all, i can't face all the problem by myself :')


tak payah lah nak memanjangkan cerita pasal gaduh tu. just him, my geng and me je yang tahu. malas nak aib kan orang. it's relate to people and another people. I don't want to make it more complicated. biar masa je yang neutralkan keadaan.


lagipun wehh rasa macam tak matured je kan nak gaduh. seriously aku boleh je nak gaduh, tapi bila fikirkan. aku bukan dekat sekolah lagi. and aku tak nak perangai time sekolah terbawa bawa sampai ke kolej.  aku nak belajar dalam keadaan happy, aman. kan hati senang macam tu.


so by now, any tweets that they are unmention to me, I'll try to ignore as i can. pray for me yeah. huuuu. jadi baik sikit. jangan nak menganjeng orang sangat. kann. hewhewww

 
rajin tak aku masa kecil ? haha kbai !