Dec 13, 2011

terharu. *kesat air hingus. hohoo

assalamualaikum dan salam satu malaysia !

semalam kan semalam aku tak online twitter satu hari.
*dushh tu pun nak bagi tahu





lepas tu aku bukak mention. si armeit ni hantar. cehh. rasa terharu pula ada orang mimpi belog aku yang macam hape hape entah. kah kah. ayat minta kaki enn.


so he's armeit or amir afiq. my senior dekat mitec. actually kitorang tak pernah pun cakap face to face even selalu lah juga lepak depan meja dia bila lunch hour. well budak junior sape nak pandang. hahahaa
*pang pung pang. dush dush !

pastu time cuti sem ni laaa. dokk ber tweet tweet. dari tak kenal. terus jadi kenal. hahaa

okey okey enough. so here :  

lets visit his blog. he's good writer tau tauu. now dia tengah gatal tangan tulis novel. hahaa. kbai :) so armeit, terharu ? ini bukan mimpi dah. ini realiti :pp chioww

2 comments:

  1. lol! lol! lol!

    senyum sampai telinga dah ni. thanks! haha.

    ReplyDelete
  2. bhahhaaaa. aku merealisasi kan mimpi kau jee XD

    ReplyDelete