Dec 11, 2011

so saddd !

assalamualaikum dan salam satu malaysia !

 
 google picture

huarghh sedih lah aku ! malam tadi langsung tak boleh nak tengok gerhana bulan. padahal aku yang beria ia nak tengok. sebuk update via twitter. lepas tu apa pun tadaaa. hurmm tade rezeki nak buat guano enn.


tempat aku hujan since petang semalam. sampai lahh pukul 9 lebih even pukul 10 pon still renyai renyai lagi. langit memang gelap gila lah kan. even bayang batang hidung bulan pon tak nampak. sedihh :'(

get jealous when my friends keep updating on twitter how beautiful eclips last night. huarghhh. and i sebok suh dorang tweetpic the picture. heee. of course i want to see even cant see it on live. hhaahaa little annoying am i ? who care *rolling eyes.


eclips tweetpic mickey mouse update on his twitter. LOL :D don't get angry with me yaa mus. mickey mouse sound cute what ? hohooo. 

actually aku nak tengok bulan berwarna oren. tapi apa kan daya. rezeki tiada. may be one day rezeki aku pula tengok dengan my future husband. hohooo. *dalam mimpi kau. kbai salam ! :D

No comments:

Post a Comment