Dec 11, 2011

langgar hukum pun sweet ? LOL

assalamualaikum dan salam satu malaysia!
 
 

ni aku baca from someone. he's retweet on twitter. well kadang kadang kalau korang usha gambar couple yang tengah hugging or wateva things dekat facebook yang sweet. mesti punya ada orang akan komen:

"sweet nye both of you"
"eei korang. sweet nye. jealous lah i"

jealous ? hahaa wehh dengan orang yang tengah buat dosa pun kau nak jealous ke ? tak paham tak paham. nak jealous buat apa. kau nak dorang donate dosa dia dekat kau. hehh. 

sweet sweet sangat ni pun bahaya. mana tau one day boleh terkena diabetes. paham maksud ayat aku ? tak paham sila fikir or mungkin boleh tanya sesiapa. kbai salam :)

 
jalan pulang ke pangkuan Dia terbentang luas. terpulang kepada kita untuk menentukan sama ada jalan yang mana harus kita pilih. pilih secepat yang mungkin. masa tidak pernah menunggu walau pun sedetik cuma
- azila



p/s: most of my entry lately ni more to islamic. hee i know im not so good. tapi tak salah kan ? hope you all enjoy reading all my entry. salam 'alaik :)

No comments:

Post a Comment