Dec 16, 2011

eleven questions

assalamualaikum dan salam satu malaysia !

ni seblas soklan si armeit tag dekat aku. entah apetah sebelas. ponat lah den nak jawap. alahai jang ni oi. okey okey setop merepek. so here my answers :)

Apple product atau Orange product ?
haaa blueberry product more better kot. asyik minum apple or orange juice je kan ? penah engkorang dengar blueberry juice ? *gelenggeleng. haaa tu lah dia. kita nak pilih ni pilih benda yang susah nak cari tahuu. muhahahaa

Samsung Galaxy Tab atau Itab, atau Blackberry Tab ?
aku tak up to date bout the items. so idk which one is better. tapi kalau armeit list kan sekali bath tab. mungkin aku akan pilih itu. hahaaa. serious aku pilih!

Kalau korang tak dilahirkan dekat Malaysia, korang nak lahir dekat mana, and why ?
venezuela! orang orang kat situ hottt lah wehh hahaa. mcm apetah en aku. hahaa

Siapa tahu twitter id aku (Amir Afiq). Sila tulis dekat jawapan soalan 4.
armeit ! hee. betul kan betul kan ? bak duit *tadah tangan

Sekarang tulis twitter id korang plak. Biar orang lain tahu.
zilaisachi

Kalau laptop korang ada nama, apa nama laptop itu?
zilaisachi of course ! nama belog id twitter skype kalau bole sume nak letak nama tu. hahaaa
Pernah tengok video matlutfi? Kalau pernah, video apa paling favorite. Pilih satu.
ermm. selamat hari ibu. yeah so sweet. ehh rent of lagu cinta pun agak klaka. senang cite sume video dia lah aku suka!
Dah baca cerita dalam blog aku? What do you think about it? 
belum. tunggu banyak dulu. sebab aku tak suka tunggu2 for the next entry *alasan. muhahaaa
Korang sekarang tengah pakai baju warna apa? brand apa?
purple. hee brand ? sebok nak tauu. cap ayam je pun. wkwkwkw

Single, scandal atau berdua. Mana lagi bagus. Why?
scandel lah kot. sebab kalau single nanti orang sebok sebok nak menyebok. kalau couple plak semak je. kalau scandel. dengan sorang je kan ? tapi bukan couple so tak payah nak jaga hati sangat. boleh buat aci dan kita je. payah tahu jaga hati orang ni. heeee

Kucing atau Ikan?
ikan ! senang nak bela. hahhaa :D kalau ikan berak takdehal lah wehh. kalau kucing berak ? sedih aku weh nak basuh. muhahhaaa


okey. hahaaaa aku tak tau nak jawap apa dooo. hahaa tapi jawapan tu lahir dari hati aku yang tulus dan murni. hohoooo. nahhh now your turn answer my eleven questions !
  1. Korang panggil mak korang apa ?
  2. Kalau korang nak holiday. korang pilih pulau. air terjun. camping or lain lain ? give your reason why you choose that place ?
  3. Kopi, tea or juice korang pilih yang mana ?
  4. Makanan yang terlintas kat fikiran korang bila korang baca soklan ni ?
  5. In your opinion, lelaki yang anak mak ni macam mana ? 
  6. Boyfie / Girlfie korang merajuk korang buat apa ?
  7. Penah tengok miss universe punya session tak? miss dari negara mana paling cantik ? bagi reason bagi jawapan anda. kalau tak pernah tengok tu sila pang dahi anda! 
  8. Lelaki dan jam tangan. wajib ada atau tak ?
  9. Rancangan televisyen paling best ?
  10. Cartoon paling bodoh sengal dah bangang ?
  11. Okey last question is. kalau birthday budak lelaki hadiah apa patut kita kasi ? damn idk nak bagi apa if birthday lelaki ni. payah beno.

okey. sila jawap dengan hati yang tulus dan murni. orang orang yang saya nak tag for sure
mustaqim musa
armeit
iera ghazali

haaa tu jelaa kot. tak tau nak letak sape lagi. hohooo kbai salam :)

No comments:

Post a Comment