Dec 16, 2011

eleven question tag by musmus. hahaa

assalamualaikum and salam sejahtera :)

haaaa yang ni pula eleven question tag by musmus. here my answers :)


Apakah pandangan korang terhadap politik negara kita pada masa kini?
*Jawap sikit pun tak pe*
aku masih menjadi seorang pemerhati politik. so aku tak banyak nak komen. tapi yang aku nak tegur sedikit kepada orang muda dan remaja. even se sucks mana pun politik negara kita. mereka patut ambik tahu. mereka bakal mengemudi negara bukan satu hari nanti ? so patut ambik tahu lah sedikit sebanyak perkembangan politik. okey ?

Apakan yang membuatkan korang menjadi sorang blogger?
aku jadi blogger bukan nak kaut duit buat duit tu semua. aku suka menulis sebab tu aku jadi blogger. kalau tengok entry aku semua panjang2 en ? heee

Adakah di blog korang ada menyiarkan iklan? kalau ya. Iklan apa? Berapa banyak?
ada! dua and semestinya iklan nuffnang dan juga churp churp

Berapakah income korang dengan iklan iklan tersebut?
*Boleh DM aku kalau segan post kat blog*
tak banyak pun. sebab aku join dunia blogger ni sekadar suka suka. bukan nak kaut duit

Korang sayang sangat sangat ke kat MiTEC?
*Laptop aku pernah hilang kat situ tau*
tak sampai setahun aku jadi warga MITEC. so tak tahu nak kata sayang camne.

Korang dah makan apa untuk hari ni?
entah. tapi aku harap aku boleh elak nasi untuk hari ini. dah gemok wehh -____-

Apakah harapan dan keinginan korang terhadap bakal pakwe/makwe korang atau yang sedia ada sekarang?
takde bakal pakwe. hope bakal suami terus. mesti lah yang dapat bimbing aku ke jalan yang di redhai.

Okay ke tak soalan soalan yang aku ajukan kat atas tu?

so far okey lah. takde lucah lucah. hahaaa

Pandangan korang terhadap penulisan aku yang tak seberapa ini?
tulisan tu jangan kecik sangat. berpinar nak baca kalau entry panjang2

Korang setiap hari masa cuti sem ni siapa yang masak untk makan dalam masa 24 jam tu?
emak aku ada. bibik aku pun ada

Soalan terakhir dan killer, pada umur berapa korang bercadang untuk mendirikan rumah tangga bersama yang tersayang?
24 - 27. hahhaaa 18082018 okey ? hahaaa


hahaaa dah jawap dah. so sebelas soklan aku kat kau same macam kat entry amir ! :) check it out bebehh

No comments:

Post a Comment