Nov 26, 2011

saving your money from now!

assalamualaikum and salam satu malaysia !


hei hai hoi kawan rakan taulan ! hhaahaa kfinee.
haaa sebagai student semester pertama yang dah habis pengajian dan bakal menyambung semester dua sedikit masa lagi. keterujaan nak dapat loan MARA tu mesti tengah membara bara kan kannn. yelaa first time dalam life korang dalam bank ada ribu ribu kann ? mesti cepat je mengalir macam air terjun !


haaa. bukan budak yang dapat MARA je. budak yang dapat PTPTN pon sama je 2x5. hehh. kalau korang tanya mesti ada je perancangan nak beli itu nak beli ini. ahaa. jangan nak tipu eh ekau !


baik korang saving from now. paling kurang masa korang dah grad nanti ada lah sikit duit back up. takde lah sementara nak tunggu kerja tu pun harap duit pama juga. tehee 8)


lagi satu. fikir jauh ke depan. benefit ke tidak kau nak beli macam macam tu ? relavan ke habis kan duit untuk kepuasan diri yang cuma sementara ? haaa duit korang sendiri fikir ! kbai salam :)

No comments:

Post a Comment