Nov 25, 2011

relavan atau tak letak lagu dekat blog

assalamualaikum dan salam satu malaysia


tengah buat review sikit either reader suka baca blog yang sunyi sepi atau yang ada lagu latar bila tengah membaca. well some people perlu kan suasana yang aman damai bila tengah concentrate time membaca. lagi lagi ramai reader yang blogwalking blog to blog malam malam buta. bila sunyi aman. bila aman baru best nak mentelaah isi kandungan blog. ye dok ? hee


but, some reader pula suka kalau blog yang ada lagu lagu. boleh jadi lagu latar bila membaca. itu kalau lagu yang soft and sedap di halwa telinga lah. kalau kau letak lagu alesana tak pun slipknot for sure orang masuk blog kau then terus tekan button X. ahaaaa


okey dah melalut dah aku nieh
please eh help me.

give your feedback

thank you #LOVE

4 comments:

  1. Letak lagu best lagi , tapi music player tu mesti ada pause button :) diwajarkan la ada pause button .

    ReplyDelete
  2. letak lagu pon best gak.. tp kalau leh, letak la widget yang leh pause :)

    ReplyDelete
  3. thanks a lot for your feedback :)

    ReplyDelete
  4. kalua boleh letak yang boleh stop bukan pause sbb masih loading kalau pause.Internet sy ni slow...huhh

    ReplyDelete