Nov 3, 2011

last class for this sem!

eh heee. last class yang penuh dugaan tahu.
penat. lari lari penat.


ahaaa. tapi best apa. group aku present petang.
lagi best. dua group je yang tinggal.
so far IT class lahh yang paling best this semester. madam paling sporting!

ahaa after this study week jelaa then final exam.
sciassh raya haji tak balik rumah doo.


hidup lah sebagai anak perantauan kat tempat orang niehh.
cafe kalau bukak takpe lagi. ni tak buka kot. aku nak makan apa nanti ?



nak tunggu daging korban ? sape nak bagi. hehh sape nak masak
*dalam mimpi

masuk kali ni dua tahun lah aku raya haji bukan dekat rumah.

last year sebab dah nak spm. so stay kat asrama je. tu okey lagi
members sume ada. best kot. parents aku pun still boleh datang.


yelaaa takat kl-selangor no hal lahh.
tapi. pehhh selangor- johor baharu, sakit pinggang woo nak sampai


tak pe ah. nanti aku skype jelaa ngan mak aku. * ayat sedap kan hati

with madam zirawani. the best and sporting madam! 
thanks madam :)


No comments:

Post a Comment