Nov 13, 2011

assalamualaikum and salam satu malaysia


nie soalan soalan ni kawan aku yang tagged. gedik betol. time aku nak final ni lahh nak tagged tagged aku bagai. time aku tengah boring takde pula. teheee :)

opss iera. sorry. here my answer for you questions


1-benda ape yg buat korg senyum ?
# kalau dia ada sebelah saya. depan mata saya. atau dimana mana saja di pandangan mata saya :)

2-bila gdow dgn bf/gf ape korg wat ?
# senyap. give some time for myself to think about us and try to settle down our problem :)

3-benda paling best jadi dlm hidup korg ?
# having a great time with family. 

4-perlu ke kurus untuk jadi yg terhebat ?
# no need. just be yourself.

5-kawan atau bf/gf ag penting ?
# of course friends! coz they are always around you

6-pe korg nk wt dgn member korg yg nakal tapi korg syg die ?
# kasi pelempang je. ahaaa tak lah. as long boleh besabar okey je.

7-pe korg nak wat bile something buruk happen kat bf/gf korg bile korg tgh holiday dgn family korg ? tgglkan family ke x ?
# tak perlu. just follow his news

8-betul ker harta x penting ?
# tak! harta penting. cinta je pun tak bawa ke mana okey. kau nak makan apa ? makan penting tahu tak.

 9-kawan korg dari jauh dtg tapi korg tgh busy dgn class ape korg wat ? x jumpa die, die touching, if jumpa korg kne skip class. so how ?
# if kelas tu penting gila. why not suruh kawan aku tu tunggu kejap. she's will understand.

10-if de pmpuan/laki kacau korg even da tau korg dah berpunyer korg wat pe ? dah sound pown still mangkok gak cmne ?
# guna kan mulut aku yang super laser berperisa coklat. 

11-pendapat korang tentang IERA GHAZALI ?
# dia ni poyo ya amat ! bhahaha :D no lahh she's kind. lovely person. sometimes cepat touching. lagi bla bla blaa. kalau nak list kan memang tak tido aku sampai pagi okey.


hahaa  tu jelaa kot. kbai salam :)

No comments:

Post a Comment