Oct 22, 2011

sup tulang super havoc!

hahaaa tajuk tak bole nak lagi best kan.

tak adalah havoc sangat actually. just sup tulang.
kenduri kawen punya masakan.

yeahh.


best sebab aku melantak sup tulang tu dengan two bestfriend aku!
super bestfriend among other bestfriend yang aku ada (:
apa aku melalut neih. puih!


dua pinggan sup tulang plus 1 mangkuk sambal kicap kami balun.
muhahahaaa. sungguh tak sopan anak dara tiga orang ni kann :p


actually tadi. damn fucking gila tired lah kan.
satu hari buat preparation for catering. memang penat sangat.


sampai rumah dah pukul 5 nak masuk 6 dahh.
then erma call ( padahal rumah selang 4 je. haha )
ajak makan sup tulang. sekali dengan ira anak ali asad.


aku kalau dah member baik ajak memang susah sikit nak tolak.
even penat gila babs kann. lama kot tak jumpa dorang



open table tepi padang. ohh rumah kami dekat tepi padang (:
makan makan gelak gelak tak ingat dunia. padahal anak dara tuh.
and kami bepisah after azan magrib. esok jumpa lagi before balik mitec!
yehaaaaaaaaaaaa !


 
pinky si erma and blacky si ira
we're bestfriends since 11 years ago (:


* saje aku malas nak rotate. muhahaha!

No comments:

Post a Comment