Oct 1, 2011

serba salah

salam sejahtera ke atas kamu wahai saudara.


ehemm aku tak tahuu
dia marah atau dia terasaa


yeah aku ni sangat lah annoying. tak pandai nak jaga hati orang. and and aku ni betol lah. lebih kan kawan dari orang lain. sikit sikit kawan. tapi memang kawan antara yang terpenting selain family. camne kann.


orang ajak keluar berdua. aku bagi alasan aku pemalu. puihh. alasan tak logik! lepak dengan bns members sampai midnight kau boleh pula bantai gelak tak hengat dunia. pastu kau cakap kau pemalu. puihh sape nak caya azila oi!


serius tak tahu nak buat apaa. aku mana pandai nak pujuk memujuk. adoyai. susah kalau jadi macam gini. kalau boleh saya nak je awak jadi saing saing saya. tapi tak kan awak tetiba nak lepak lepak dengan budak diploma pula. macam weird je budak degree join lepak. kan kann

okey next time i'll try to be nicee. give me one more chance okeyy. minta maaf

No comments:

Post a Comment