Oct 8, 2011

membebel pagipagi :)


salam.

seawal 7 lebih aku bangun pada hujung minggu yang super boring. ohh aku off minggu ni. so 7 lebih perkara biasa. and starting tu aku terus bangun online. buat report and update blog lah yang pasti.


kawan kawan aku masih tido. sangat dasyat mereka kann ? hohooo ohh mereka tidur pukul 4 lebih tak silap aku. itu perkara biasa. hanya aku je. paling jarang nak tidur lambat. mereka kata aku orang tua. orang tua kan tidur awal. senget kan mereka tu ? dah biasa di train begitu since asrama. and bangun awal pagi. tak boleh nak ubah :)


now tengah melangut depan lappy. sarapan bersama nesvita 3 in 1. boring. twitter boring. facebook lagi lah boring. blogwalking ? takde mood. 12pm. entreprenuership class. 3 hours. boring. business plan. aigooo


ohh petang ni kami nak pergi tasik biru :) insyaAllah jadi. bersama bns geng and farid. btw thanks to farid for dinner last night. sorry speechless when first time we're meet together. we're not dating okey. just having dinner with bns geng. eheee saya pemalu. dushh ! okbai



No comments:

Post a Comment