Oct 11, 2011

lagi gamba kami (:

assalamualaikum.

dah janji kan nak masuk kan gamba dekat entry before nieh so
jommmm tengok ! yeeehaa

first gambar geng kami semua ahli cukup. 5 perempuan 3 lelaki
thanks to farid :)

it's kuari punya tapak actually. that's why mcm pasir2 and batu2 tu semua


cantik kan ?


muhahahaa. just nak tunjuk je warna biru air tu :)


hai hello. i'm azila :)

actually tasik biru ni sebelah kolej aku je. tapak kuari. scared when only girls jalan jalan dekat situ. because lots of mamat indon. well tapak pembinaan. they want to build sekolah seni tak silap. tapi sebab ada budak lelaki so okey. pegi ramai ramai. not only our group. have a two group also that time. and majority lelaki. 


and you can see kan picture yang dekat air tu. okey kitorang budak perempuan kena marah dengan budak lelaki sebab turun bawah sangat. takut jatuh and tasik tu memang dalam. yang geramnyee boleh pula after kitorang naik dorang bantai berendam dalam air tu. haishh GERAM ! 


tapi memang best even penat gila gila nak sampai dekat air tu. tinggi kot. dengan ada anjing nye --'

farid dan saya 
# beauty of the soul (:

4 comments: