Sep 15, 2011

sometimes kesian

assalamualaikum , hai hai korang (:

hahaa merepek lagi. hal ini pasal diri aku dan diri dia. agak agak kalau korang kan, ape kreteria calon boyfie korang ? orang yang baik ? orang yang nakal or what ?


pastu camno korang pilih boyfie korang ? asal ada yang suka, korang couple. korang suka dia, dia suka korang ( ohh ini mesti lah semua orang nak ) or kau suka dia, and try tarik perhatian dia sampai dapat ? mana satu ?


hahaa. sebenar nye aku serba salah. tak kan aku nak main terima jeh orang suka aku. aku dah lah cepat boring. and yang suka tu budak budak baik. ramai kawan aku cakap aku bodoh. dah dapat lelaki yang baik tu jaga lah elok elok. susah zaman sekarang nak cari orang yang baik baik.


tapi kalau tak suka pastu kau simpan, tak ke macam kau guna kan dia jeh. macam alahai jahat sangat pula aku nie. lagi aku jenis ramah tamah dengan semua orang. memang budak tu bukan jenis nak marah kalau aku bekawan. tapi rasa serba salah dalam diri yang buat segala bergerakan aku tersekat.


lagi aku tak suka. nanti dah couple, sebok sebok lah nak minta password facebook, twitter, blog. senang cerita semua password yang ada, dia minta. omaigadd ini paling aku rasa nak lempang. bagi aku, kalau boyfie pun. facebook kau, kau punya. facebook aku, aku punya. tak payah nak sebok stalk sampai nak minta2 password bagai. pastu nanti gadoh sebab facebook. tak ke macam sengal -.-


yang pasti benda benda bab perasaan nieh rumit. tak nak lah main couple pastu break couple lagi yang lain pastu cari lagi yang lain. memang lah kita patut pilih. tapi dah couple banyak kali nampak sangat macam eeei senang nye perempuan nieh. macam kereta, susut nilai. bagi aku lahh. lain orang lain lah pendapatnya kan


hahaa rasa macam weird tulis bab perasaan nieh. mungkin belum sampai masa aku nak berjiwang jiwang. aku pun baru lapan belas tahun. bagi aku macam baru je keluar dari

No comments:

Post a Comment