Sep 18, 2011

nasi lemak 2.0

assalamualaikum , hai peeps (:


memandangkan cuti satu malaysia kami tak balik. so tau tau jelaa kan boring dia tahap cipan gimano. sedang kan cuti weekend tu pun dah macam apetah boring dia. ni kan lagi 3 hari. mati kutu baby kami di buat nya.


call kereta sewa, semua cakap ' sorry kereta full booked laa harini ' haishhh watedehek! time kritikal boring la full. so hari jumaat kitorang terbuang macam tuh je dengan membesar kan badan atas katil. ehee :D


hari sabtu, ain dok mesej tanya nak keluar ke tak nak. kitorang ragu ragu. dia siap offer ayah dia boleh hantar kan. so kitorang setuju jelaa. dah ada transport kan.


pastu decide nak tengok movie apa. kejap itu lah kejap ini lahh. conclusion nya kami pilih nasi lemak 2.0 ingat itu cerita malay. sekali masuk cinema. hambek kauu! keliling chinesee. pastu kitorang tanya lah cina dekat sebelah. itu cerita cina ke ? dia cakap yes ! but it's 1 Malaysia story. so kitorang layan kan aja dengan harapan cerita tu best. kalau tak memang burn laa RM14. huishh mahal tuhh




start cerita tuhh, aku tengok director dia. ehh NAMAWEE. itu bukan yang buat kontraversi pasal lagu Negaraku tu ke ? yess memang dia. tapi layan kan aja. dah beli ticket kann.


dah habis tu. memang lah. memang tak rugi tengok. memang superb! terbaik punya cerita. pegi lah korang tengok. rugi tau tak. best cerita dia. memang gelak jelaa tengok cerita tuh. TERBAIK!


aku tengok twitter. ada lah makhluk tuhan tu cakap:
Nasi Lemak 2.0 ban is just procuder's propaganda to up the sale of the film. Cheap publicity!


haishh. cuba laa fikit positif sikit. jangan laa nak boom someone tu base on dia punya background. memang lah dia penah buat silap. cakap sikit, sape je yang tak pernah buat silap dalam hidup ? oke finee. aku memang tak berhak nak cakap apa apa. sebab aku bukan sesiapa dalam industry seni. tapi ini pendapat orang awam (:


tuh jelaa kot. hehh aku paling suka lagu rasa sayang version namawee. very niceee (:




KAMI 

2 comments:

  1. adik !

    Masuk UNIKL ke? Haritu SPM dapat berapa ?

    Kak Azwa >___<

    ReplyDelete
  2. untunglah dapat tengok wayang sama !!!!! puihhh

    ReplyDelete