Sep 27, 2011

makhluk lain atau apakah ?

assalamualaikum , gambar nie masa kami pergi ke muzium kesenian islam. actually aku tak perasan pun tuh apa. then bila kawan aku tengok balik dia tunjuk something weird. nak kata tangan tak macam tangan. korang tengok lah and nilai sendiri gambar nieh

sila klik gamba untuk tengok dengan lebih besar 

yang dalam bulatan warna kuning tu. korang rasa tu apa ? hahaaa aku think positive jeh. wee wooot. but korang after tengok jangan takut nak pergi pusat kesenian islam tu. that a good place kalau korang first time datang kl. barang pameran dalam tuh sumpah semua cantik sangat. very interesting. lagi lagi pasu and all of thing yang warna biru. maigoddd serius damn nice lahh. saya peminat warna biru number satu ! hohooo :D


ehemmm. now saya and my geng, ateen, ct, ain, mashitah, muaz, qayyum and abu bns tengah lepak cafe. boleh kata kan every night lepak cafe till midnight. sometimes sumpah rasa macam buang masa gila. tapi tu kira macam satu cara after blaja siang hari. then selalu aku recover study after subuh. tapi kalau dah malas memey tido lah jawapnya lepas subuh kan. but try to minimum kan masa lepak coz now dah ends of september and my final exam will be come on november. so start from oktober must be more serious. TRY TRY! TO BE MORE SERIOUS. PLEASE PRAY FOR MY SUCCESS :)

No comments:

Post a Comment