Sep 3, 2011

hati yang syukur

assalamualaikum kawan! hari ni masih hari sabtu and esok ahad lah kan. means esok dah kena balik selatan malaysia. JOHOR!


aku tahu pasti ada ramai manusia kat luar sana, even ada macam macam. ada rumah yang selesa. yang itu ada ini ada. senang cerita apa yang melengkapkan hidup semua dia ada. nak itu dapat, nak ini dapat. tapi masih lagi rasa macam ada benda yang kurang dalam hidup dia. ada rasa tak cukup lengkap lagi.


sebab kadang kadang mereka mereka ni tak ada rasa bersyukur dalam diri. hati mereka mereka ni tidak di ajar bersyukur dengan nikmat yang ada. biasalah dah biasa senang. nak apa semua dapat. tapi tak semua orang jenis begini sebab lain orang lain lah ragamnya kan (:



so pengajaran nya di sini. ajar lah hati untuk lebih bersyukur dengan nikmat yang di beri DIA (:


No comments:

Post a Comment