Sep 22, 2011

benar enggak ?

assalamualaikum ya bapak bapak sama mak mak sekalian ,
ini aku copy paste jeh from senior aku punya wall. kak puteri ismail. so enjoyy tengok betol or tak benda nie dengan diri korang. sekadar suka suka. hahaaa :D


: People born in :

January              are bold and alert
February          are lucky and loyal
March               are Naughty and Genius
April                are caring and strong
May                 are Loving and practical
June                 are Romantic and curious
July                   are Adventurous and honest
August               are Active and hardworking
September        are Sensitive and pretty
October           are Stylish and friendly
November       are Nice and creative
December       are Confident and freedom loving


aku bulan march. 
bagi aku naughty tuh betol lah kot. aku memang nakal! tak nafikan ehh. hahaa. ehemm but genius tuh. hahaa boleh gelak guling guling. manada genius. may be for the next 5 years baru muncul genius aku tuh. so far tang mana genius aku tuh tak nampak lagi lah. may be sebab aku nakal banyak main main jeh dari belajar, tak ambik serius sangat sebab tuh tak nampak lagi but insyaAllah try to change to be more better. doa kan aku kawan kawan :)



nie pulak aku copy paste fromm abuu bns! hahaa ce tengok wahai kawan kawan perempuan sama tak dengan korang punya personaliti


Kenali Wanita
a) Tanah - anak pertama, kelima, kesembilan.
b) Air - kedua, keenam, kesepuluh
c) Api - ketiga, ketujuh, kesebelas
d) Angin- keempat, kelapan, keduabelas


A) : WANITA BERUNSUR TANAH 
1) Merendah diri,serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
2) Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
3) Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
4) Tidak suka membantah atau membangkang
5) Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.


B):WANITA BERUNSUR AIR
1) Menghidupkan hati pasangan dan pemberi semangat.
2) Mengambil berat
3) Hatinya bersih dan boleh membahagiakan pasangan
4) Menenangkan pasangan.
5) Sangat romantis
6) Mudah menangis


C) :WANITA BERUNSUR API
1) Cintanya sentiasa hangat dan memberahikan
2) Cergas, cepat dlm gerak geri dan tangkas menguruskan rumah tangga.
3) Penasihat yang baik
4) Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
5) Pandai menghias diri agar kelihatan cantik selalu
6) Berwaspada selalu


D) :WANITA BERUNSUR ANGIN
1) Lemah lembut dan menenangkan
2) Pandai bermain kata dan memujuk rayu
3) Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
4) Bijak mewujudkan suasana selesa.
5) Hati yang cepat berubah ubah



ehemm aku unsur angin! lemah lembut tuh langsung tak kot. bagi aku lah kan. hahaa entah only people around me can judge samada aku lemah lembut or not. and aku sangat lah tak pandai nak pujuk pujuk orang. aku tak reti nak bermanis ayat. kesian bakal boyfie aku nanti kalau merajuk kena pujuk diri sendiri. hohooo :D 


sopan santun and berbudi pekerti mulia tuh tanya sama kawan yang selalu ada dengan aku. tak boleh lah aku yang cakap. kang nanti masuk bakul angkat sendiri lak. ngeee bijak wujudkan suasana selesa. ENTAH! guano tuh ? tak paham -.- hahaaa


hati yang cepat berubah ubah! itu sangat lah aku setuju. bahaya nieh tahu tak. hahaa try to change to be a loyal person. ngeee. okie itu ajaa. saja suka seronok. kbai salam :D


No comments:

Post a Comment