Aug 28, 2011

kenapa zilaisachi ?

assalamualaikum kawan kawan semua.
walau di kedah, kelantan, selangor, melaka, kuala lumpur, sabah, serawak, terengganu, perak, negeri sembilan, johor, pahang, perlis and pulau pinang! tehee. walau di mana anda berada even overseas sekalipun selamat hari merdeka and selamat hari raya jugaa :D


selalu orang bertanya kenapa mesti zilaisachi, berbelit belit lidah nak sebut. kadang kadang sashi lahh. sushi tuhh dah jauh okee kalau korang nak sebut pun. and paling tak tahan ATASINCHI. god! please don't call me with that. please noticed about it yeah brotha and sista. itu cerita kartun paling aku menyampah dalam dunia nieh tahu! kalau tak tahu pape pasal atasinchi just senyap and terus membaca my entry. kalau nak google or youtube pun no hal.


okey back to my title. actually zila tu of course you all know that's my name and sachi. it's aisachi actually and i'm just write aischi without 'a' between 'sc' for my last name at mukabuku. that's my treadmark to people know me. even if i'm just use aisachi, my friend can know, ohh that's azila.


aisachi means blessed love in japan. it's ai-love and sachi-bless. i'm not very sure that's meaning is true or not but do i care. as long as i love it, that's enough for me.  aku tak berapa suka guna my real name in alam maya but  if you want to know ohh hai, my name is  
NOOR AZILA BINTI ABDULLAH and meaning of that is  
SENTIASA BERCAHAYA and i'm very proud with it. itu sahaja kot.
thank you



hi my blog's name is 
zilaisachi


ehemm, korang nak geli ? kesah pulak aku kan. janji aku tak kacau korang itu dah cukup

4 comments:

  1. Comel lah nama. zilaisachi zilaisachi XD

    ReplyDelete
  2. hahaa jangan di puji nanti kembang
    XD thanks btw

    ReplyDelete
  3. ouh zilaisachi rupanye ingatkan zilasinchi. sorry sangat salah sebut. mintak ampun kakak!

    ReplyDelete