Aug 28, 2011

he's getting married soon

assalamualaikum wahai rakan,
lagi sehari ramadan akan meninggalkan kita. kejap sangat masa berlalu and 2012 akan menjengah tak lama lagi. okey drop about 2012 yang mana semua orang cakap mungkin berlakunya satu peristiwa yang hanya DIA sahaja yang mengetahui. Wallahualam.


eheee cakap pasal he's getting married soon ni.
rasa mesti ramai mak mak kat luar sana yang ada anak dara kecewa sebab semestinya jejaka idaman malaya dah nak naik pelamin. insyaAllah kalau ikut perancangan yang dia buat dulu time tunang, may be nikahnya time bulan syawal. tapi tak tau lahh sebab tengok twitter dia hari tu. dia tengah buat umrah. ohh yeah memang dia cakap nak nikah dekat Mekah kan ? bestnyaaa! teringin aku nak jejak sana. one day insyaAllah. Amin


bukan takat mak yang ada anak dara jehh. aku pun sedih. aw awww! yelaa zaman sekarang nieh mana nak dapat lelaki pakej camtu enn. agama cukup, sedap mata memandang, pertuturan sopan. banyak lah lagi kalau nak ikut kan pakej dia.


semoga dia bahagia bersama pasangannya hingga akhir hayat. amin insyaAllah (: dia di atas adalah. jeng jeng jeng


JEJAKA IDAMAN MALAYA AND IDAMAN AZILA JUGA (:

ASHRAF MUSLIM
with his fiancee


p/s: siapa agaknya ashraf muslim clon untuk azila ehh ? hihiii :D okee you're just 18 y/o azila. 


No comments:

Post a Comment