Jul 27, 2011

MITEC dihati (:

assalamualaikum, salam sejahtera and salam satuuuu Malaysia !!

sekarang cukup sudah seminggu tiga hari aku jadi warga Johor. juga semestinya warga MITEC ! nak cerita camna ehh. feel aku ? entah. macam rasa masuk sekolah saje but without uniform tu sume. takde feeling langsung !

orientasi haritu, pehhh sumpa penat. oke fineee manede orientasi tak penat kann. tapi memang seriously penat ! sbb kawan aku cakap UniKL branch lain sume habis awal dalam 3 or 4 hari macam tu but kitorang, hambik kau. sampai seminggu ! and malam last sume abang2 and kakak2 OC buat prank. jadah marah marah tengking tengking tu sume. sorry aku langsung tak touching punn. mane nak rase if kita dah penah rasa benda tu sume kat PLKN. thanks PLKN coz mematang kan aku.


bagi aku, buat ape kita nak nangis bagai ni sume. setakat kena tengking kena marah macam tu pun nak nangis. sorry not me okeyy. fineee kalau benda kecik camtu pun kita dah tak tahan, how we want to face with a big problem yang lagi buat kita rasa sesak nafas tu sume. kann ? so chill (:


and after sesi marah marah and tengking tengking tu sume dorang OC2 sume buat surprise birthday kat budak2 who's born on july. siap kek lagi. kenapa laa aku tak lahir bulan july enn. terharu sikit. kih kih kih :D


overall sume best laaa. life kat hostel sume okey je. lahh kau nak tanye budak yang dah 5 tahun stay asrama memang laa aku cakap okey je dari mula sampai habis. hik hik hik

okey fineee. kelas start next week weh ! doaa kan aku tauuu and doa kan tiket bas balik raya tak habis laaaagi ! huwaaa huwaaa nanti nangis tak berlagu aku kat kaunter tiket bas kalau habis. hihii hiperbola laa aku ni.

okey chow ! doa kan aku berjaya dunia akhirat and also doa kan pinjaman mara aku lulus ! I've a problem when my ic can't detect by computer system. so tabole nak buat account cimb ! if nak buat juga kena ada lesen and surat beranak -.- dia ingat aku kanak kanak ape nak pakai surat beranak sume jadah ni. lesen je sudah. so terpaksa laa tunggu abah aku pos laju surat beranak aku. huhuuu nak kuar pegi bandar sri alam nye satu hal lagi. kalau lah ada kete. kan senang. okey wateva ! anggap benda ni sume sebagai ujian aku. Allah itu Maha Mengetahui ape yang tersembunyi


ehh lupa ! today is
my father's birthday !
happy birthday abah !
ila sayang abah 




okey assalamualaikumm. jumpa lagi di lain episod (:

No comments:

Post a Comment