Jun 17, 2011

home sweet homee !

assalamualaikum korang semua !!

yeahhhhh finally dapat juga aku berblogging. gila rindu kot nak menatap blog aku niehh. sebulan 3 hari aku tak menatap menempel muka depan blog nieh. kalau tak asal online je mesti wajib punya laaa aku buka even tak update pon blog.

waaaaaaaaa. rasa gila gila gila lega dapat balik rumah even kejap je. dah rasa macam anak india tahu tak -.- gelap gila sungguh muka aku ! sabar je lerrr

plkn tade aa best mane punnnn -.- ahaaa may be tak start lagi activity2 yang best2 thats why rasa macam boring kot. ohh yaaa after cuti nanti, 3 hari kitorang ada activity air like rakit, kayak and water confident tu. memang tak sabar lerr aku kalau benda2 camni. tapi kalau kawad -.- ngantuk aku. rasa nak tidur je tengah padang kawad tu. lagi best !

ahaaa ketua jurulatih aka KJ bagitau activity menembak 11, 12 and 13 julai ! means aku dapat laa join. 14 julai tu aku dah blah sebab 17 julai tu dah nak pegi johor. tapi wirajaya tak dapat lerr den join. huhuuuu -.-

kawan sume so far okey. gila kuasa punn dah kurang sikit. kalau tak yang ada balak 1, 2 ,3 dengan 4 tu asyik nak cari salah orang je keje. padahal salah sendiri terang lagi bersuluh !

hari tu aku dengan bebudak lain kena denda kot. 2 days full loreng sebab tak pakai tudung yang di isu ! sioddd. tudung je punnn. pehhh pakai full loreng memang memang rasa gelegak je. panas beb !


dorm sume ada 4 je. kalau tak 6 tapi wirawati ada 103 je kot. wira lak ada 143 tak silap aku. so keseluruhan 246 ! sikit je ennn.

dorm kitorang nama klasik sikit
mayang sari
tun fatimah
dang anum
siti zubaidah - dorm aku

lelaki nye ,
daeng selili
dato sagor
panglima bukit gantang
lagi apetah aku lupa lerr -.-

yang paling femes selalu kena panggil mesti laaa daeng selili dengan siti zubaidah ! hahaaaa. malu kot nama dorm kena announce kat padang kawat !


geng plkn aku (:
berdiri kiri : ieda, hawa, wawa, fasihah, aku
duduk : nabila

target dorang tiap kali jogging time riadah 
kami nak kurus !

tapi bila light off tengah malam, mengunyah tak henti2 !
aku geleng kepala jelaa mampu
tapi dorang memang best !

No comments:

Post a Comment