May 5, 2011

update jerr

assalamualaikum ,


ahaa mata aku bengkak wehh, tak tau sebab apa. tetiba sakit then esok pagi nye aku bangun tido terus besa bengkak nyee. adehhh siot jeh. ni pun aku dok tuam tuam ngan telur panas kasi surut sikit bengkak dia.

okey aku taktau nak update apa sebeno nye. minggu ni kurang idea lakk. takde cite yang hot hot pun. aaah minggu ni aku busy sikit buat preparation for PLKN. wahh kejap je. minggu depan aku dah nak blahh. hope aku dapat continue blaja mane2 wehh. aku malas nak PLKN lama lama sangat


eei buat LABUZARIN nanti nanti aku senang and ada idea merepek aku post laa kat blog hang -.- nak sangat. week before PLKN okey.


okey lerr chow. aku tak kemas rumah sidai kain lagi. nanti nak pegi keje lakk. maleh betoi -.-



friend are the people in life that make you
laugh a little louder,
smile a little brighter 
live a little better (:


1 comment: