May 6, 2011

selamat hari ibu (:

assalamualaikum people


ini untuk mak saya even saya tau dia tak akan baca post ni and i'm not so jiwang nak show off poem buatan merepek aku ni kat dia. ahaaa juga buat mak mak di luar sana semoga anda semua sentiasa di bawah rahmatNya. amin


saat itu kau bangun
berjaga di malam hari
saat itu kau berwuduk
bersujud, berdoa kepadaNya

saat itu aku terdengar
kata kata syahdumu
mendoakan kesejahteraan dirimu
keluarga dan anak anakmu
saat itu aku bersyukur
kerna kau ibuku

terima kasih!
kerna menjaga aku
kerna menjadi pendengar setiaku
kerna berada di sisi aku saat jatuh
terima kasih buat segala perhatian
yang kau berikan kepadaku



SELAMAT HARI IBU  
MUAHHH ! MUAHH

this for you
hihii anak mak tak cukup duit nak bagi yang betol2 punya (:

okey tetiba teringat pula ada beberapa kawan aku yang mak dorang telah kembali ke rahmatullah. mari sedekah kan AL-FATIHAH untuk roh mereka moga dicucuri rahmatNya. insyaAllah. amin 


* actually hari ibu 8 mei but aku post awal. and bukan haritu saja kita patut tunjuk rasa sayang kita. hari lain pun sama okeyy

2 comments:

  1. bg kasih sayang pon dah cukup besar buat ibu bapa

    ReplyDelete
  2. yuppp. tak perlu hadiah mahal2 (:

    ReplyDelete