Apr 28, 2011

sempurna (:


assalamualaikum 


agak agak lagu sempurna tu jiwang jiwang kan untuk kekasih. masa aku dengar lagu tu aku pun fikir macam tuu. lagi lagi bila kawan aku jadi kan lagu tu as theme song love story dia dengan boyfriend dia.

but bila dengar lagu tu lama lama 
rasa yeahh it's for my mum !


Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna. Sempurna.

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku


terima kasih mak sebab sentiasa bagi ila semangat untuk bangkit semula. my family too.

yeahh hidup kena kuat azila (:


 this song also dedicated to my beloved friends who's support me when i'm down.
terima kasih semua (:


* but manusia takde laa sempurna mana
hanya DIA saja yang sempurna dalam segala benda 

2 comments: