Apr 26, 2011

SEGMEN: MySpace!


assalamualaikum and salam muhibbah


ahaaa nazim nasri or NN nama glemer buat segmen pasal myspace. rasa interesting plak nak join sebab dulu dulu aku hantu myspace !  okey first kita letak header blog NN then kita jawap lima soklan yang dia bagi ehh. set naa. den upload header dia


ce click kat nama dia tu kalau mung nak usha segmen nieh


okey soalan soalan dia berbunyi begini ;

Tahun bila korang main MySpace and berapa kerap korang online?
tahun bape ehh aku form 2 ? hahh 2007. err memandangkan aku budak asrama so asal balik pc memang jadi hak milik mutlak laa kann.

Anggaran bilangan kawan dalam MySpace?
aku tak keja glemer nak membe ramai2 hot2 cun2. around 500++ je
 
Siapa 1st top friends korang and apa hubungan korang dengan dia?
err junaidi roslan. ex boyfriend aku -.-
 
Lagu apa yang korang letak kat MySpace dulu-dulu?
because i'm stupid - SS501

Kenapa korang tak main MySpace lagi dah?
mana nak main lagi weh. yang online ms sekarang alahai ciput gilaa la. lagi sekarang zaman facebook enn tapi facebook pun dah gila -.-'



* dah siap so jommm hantar link kat chatbox NN :) korang join laa. mengimbau zaman myspace 

1 comment:

  1. hye, tp pape pn Myspace mmg best... (suatu ketika dlu laaa) =)

    ReplyDelete